Connect with us
Horoscop zilnic 1 iunie 2016. Balantele se lovesc numai de piedici

Știri

Horoscop zilnic 1 iunie 2016. Balantele se lovesc numai de piedici

Horoscop 1 iunie 2016. Previziuni pentru 01.06.2016!

O zi destul de complicata pentru Balante!

Berbec

Daca esti inconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plina de evenimente, deci cea mai mare grija trebuie sa o acorzi tovarasilor tai de discutie sau de aventura. Daca aduni alaturi de tine oameni obositi, plictisiti, nervosi sau stresati, isi vor elibera pe tine toate aceste defecte si nu faci decat sa transformi ceea ce ar fi trebuit sa fie o discutie interesanta intr-un razboi al nervilor. Exista riscul ca in grupul pe care il aduni alaturi de tine sa se infiltreze si o persoana care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostila si violenta. Incearca sa-l tii la distanta cu tact.

Taur

Ceea ce faci azi este de succes si ajunge la urechile tuturor, pentru ca esti demn de toata lauda. Investesti multa energie in activitatea inceputa si totul evolueaza foarte repede spre un nivel superior de care esti foarte mandru. Poate fi o zi norocoasa in actiuni in care trebuie sa te remarci, sa vorbesti despre tine si valoarea ta, sa apari in fata unui public numeros, pentru ca multa lume este cu ochii pe tine si trebuie sa te prezinti ireprosabil.

Citeste si:Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

Gemeni

Stai un pic si analizeaza cu maxima exigenta ceea ce nu merge bine in planurile tale, pentru ca exista ceva care iti blocheaza evolutia si care te irita. Esti tinut pe loc de dispute aprinse care lasa urme si asupra increderii tale de a duce mai departe ce ai inceput. Nu renunta, ci ia-ti un mic ragaz pentru a mai studia odata toate aspectele problemei, pentru ca pe undeva s-a strecurat o greseala. Daca nu o descoperi acum si daca nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o inlatura, candva in viitor va iesi la iveala cu efectele sale nedorite si vei consuma alt timp pretios pentru a te ocupa de ea de urgenta.

Rac

Desi tu ai o relatie mai speciala cu trecutul, de data aceasta conteaza doar ce te asteapta maine! Ca sa treci la un nivel superior al unei actiuni in care esti implicat, trebuie mai intai sa faci ordine in etapele deja parcurse. Priveste un pic inapoi sa vezi ce a ramas nerezolvat si abia dupa aceea concentreaza-te asupra celor care vin. Te poti elibera de un balast care nu-si mai are rostul, de amintiri neplacute sau de un sentiment de vina pe care il tot cari dupa tine, dar acum ai ocazia de a sterge cu buretele acest trecut pentru a intra intr-o noua etapa, mult mai ofertanta si mai interesanta.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top