Horoscop zilnic 10 mai 2016. Sagetatorii au probleme cu banii

Taurii au nevoie de putina liniste, iar Pestii se simt inundati de iubire. Iata previziunile detaliate pentru 10.05.2016!

Berbec

Lucrurile au capatat un ritm foarte alert care te ia si pe tine prin surprindere, de aceea trebuie sa te adaptezi repede vitezei! Fa schimbarile rapid, nu mai astepta, reactioneaza spontan, pentru ca acum conteaza sa fii cat mai prompt in decizii si miscari. Daca ceri timp de gandire, daca amani sau incepi sa te indoiesti, s-ar putea sa-ti ia altul norocul de sub nas, tocmai de aceea e bine sa fii pe faza! Aceasta viteza cu care se desfasoara evenimentele te ajuta sa ajungi mult mai repede la un tel propus, chiar daca la un moment dat, s-ar putea sa vina mai multe deodata, ceea ce te poate coplesi.

Taur

Ai nevoie de putina liniste, pentru a te concentra asupra unor planuri personale. Daca in jur ar fi galagie si agitatie, nu ai da randament, ci ti-ar fugi imediat gandul in alta parte, ca atare gaseste un loc doar al tau, izolat, departe de lume, pentru a te putea apleca doar asupra problemei care te preocupa. E ca si cum te-ai pregati pentru un examen capital si trebuie sa-ti faci ordine prin idei, prin cunostintele deja acumulate, deci o biblioteca, o casa la tara sau pur si simplu inchis de buna voie in camera ta ar fi cateva solutii pentru a bloca orice influenta din afara. Roadele vor fi excelente daca reusesti sa fii singur!

Horoscop 10 mai 2016

Gemeni

Ai facut parte, o vreme, dintr-o echipa bine inchegata in care ai jucat si tu un rol important. Fiecare si-a pus in joc valorile, talentele, ideile, si roadele incep sa se arate. Tu ai adus aici o contributie grozava de idei creative, de solutii interesante, dar in acelasi timp ai acceptat cu bucurie si ideile altora. V-ati pus la un loc, fiecare, propria investitie de energie, si acum sarbatoriti, laolalta, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Va felicitati unii pe altii, recunoscandu-va sincer si reciproc influenta si contributia.

Citeste si: Horoscop saptamanal 9 – 15 mai 2016. Fecioara, avantajata de Jupiter

Citeste si: Horoscop DRAGOSTE mai 2016. Probleme mari pentru Balante

Rac

Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Acest articol a fost actualizat la: 2016-05-09T18:04:42+03:00 18:04

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More