Connect with us
Horoscop zilnic 11 iunie 2016

Știri

Horoscop zilnic 11 iunie 2016. Rabdare pentru Varsatori

Horoscop 11 iunie 2016. Ce au pregatit astrele pentru ziua de 11.06.2016!

Leii sunt dispusi sa ierte pe cineva care le-a gresit, iar Varsatorii nu ar trebui sa se arunce la prima vedere intr-un lucru. Iata ce au rezervat astrele.

Berbec

Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca intri in centrul atentiei oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sau gluma potrivita in orice imprejurare, iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca aceea din weekend. Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da un telefon cuiva, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze.

Taur

Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate. Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas. Ce rost are sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

Gemeni

Adu-ti aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la indeplinire la timpul potrivit, candva in trecut, si care acum trebuie terminata de urgenta. Arunca o privire inapoi, pentru ca acum detii toate resursele pentru a o incheia cu brio si pentru a o sterge mai apoi de pe lista de restante. Ca e vorba de un imprumut in bani nereturnat pana acum, de o promisiune neonorata sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai usor. Ca atare, ocupa-te un pic si de lucrurile uitate printre amintiri.

Citeste si: Loto horoscopul si cele mai norocoase numere pentru fiecare zodie

Horoscop arab. Afla ce zodie esti si care este punctul tau slab

Rac

Lumea te ajuta sa scoti ce ai mai bun din tine, pentru ca prezenta unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a iesi dintr-o pasa dificila. Ei te sustin, te imbarbateaza, iti arata cat de bun esti, si primesti incurajarile lor ca pe o portie de vitamine. Renasti, pur si simplu, esti mai sigur pe tine, mai increzator, pentru ca te simti sustinut de acesti oameni care au incredere in tine. Numai in medii populate, cu cat mai multe persoane te simti in largul tau, ca atare iesi unde vezi cu ochii pentru a intalni oameni cat mai diversi. Fiecare are ceva interesant sa-ti transmita.

Leu

Un amic te-a ranit profund cu mai mult timp in urma, dar, dintr-o marinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, esti dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare. Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru ca s-ar putea sa doreasca de la tine o reactie agresiva, pe care sa ti-o arunce mai apoi in carca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altadata, ceva de genul: „vezi, acesta e cusurul tau!” Fii tu cel bland, cel intelegator, cel impaciuitor, si nu-l lasa sa te enerveze si mai tare. Daca e destept, va accepta impacarea.

Fecioara

Nu te mai gandi ce are altul de pierdut cand tu culegi laurii unei victorii, pentru ca intotdeauna cand unul urca, altul coboara. Asa e si acum, tu esti intr-un punct maxim, la apogeu, dar altul, in umbra, sufera o infrangere. Lasa altruismul deoparte, bucura-te de sansa ta fara sa cauti nod in papura la succesul de care ai numai tu parte. De ce sa te intereseze ce spune lumea, ce parere are cel pe care l-ai dat deoparte, cat timp esti mandru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost sa te gandesti ce pret a platit altul pentru ca tu sa ajungi aici: acum contezi doar tu.

Vezi si celelalte preziziuni pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top