Horoscop zilnic 11 mai 2016. Racii au parte de succes

10.05.2016
Horoscop zilnic 11 mai 2016. Racii au parte de succes

Berbec

Ce e de facut cand inima te trage in doua parti si nu te poti decide? Va trebui sa pui in balanta avantajele si dezavantajele pentru a alege totusi o singura cale. Nu poti face la fel de bine doua lucruri dragi tie, tot asa cum nu poti iubi doua persoane diferite in acelasi mod. Oricat de greu ti-ar fi sa renunti la unul din obiectele afectiunii tale, va veni o zi cand unul trebuie sa treaca pe un nivel secund, dedicandu-te in totalitate unei singure alegeri. Si azi va trebui sa faci distinctia dintre cele doua planuri, pentru ca nu le poti avea pe amandoua.

Taur

Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu-si da seama ca depaseste limitele bunului simt. Crede ca face poante bune, dar pe tine mai mult te deranjeaza ceea ce spune. Arata-i ca nu e cea mai buna metoda de a te face sa razi, pentru ca subiectele pe care le ataca nu sunt de glumit, ci mai degraba pot rani pe cei mai sensibili. Nu ca ai face tu parte dintre cei fragili sufleteste, dar iti dai seama totusi ca a cam intins coarda.

Horoscop 11 mai 2016

Gemeni

Pregatesti o calatorie si orice pas costa. Nu conteaza prea mult sumele pe care le cheltuiesti in acest sens, daca scopul final sunt placerea si relaxarea ta, ca atare nu te uita la bani daca destinatia spre care te indrepti te va face fericit. Iti canalizezi visele spre un loc deosebit, spre o localitate unde visai demult sa ajungi, spre o viitoare vacanta, de aceea incepi sa pregatesti terenul inca de pe acum, ca sa fii sigur ca va fi o deplasare perfecta. Ocupa-te de fiecare detaliu si scoate din buzunar fara nicio retinere banii necesari, pentru ca merita fiecare leut!

Citeste si: Zodia care te joaca pe degete

Citeste si: Horoscop Minerva

Rac

Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii iti ofera startul ideal catre o directie noua. Ai terenul asigurat pentru un succes de toata frumusetea, avand de partea ta si legea, si instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficiala pe care o primesti este stimulativa incat ar fi bine sa pui imediat in practica ideea pe care o ai, pentru ca ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreste din elan, ci sunt intrunite toate conditiile.

Citeste continuarea in pagina urmatoare