Horoscop zilnic 12 iunie 2016. Berbecii se lovesc de critici

Balanta

Visezi frumos, dar acestea nu raman simple vise, ci tu chiar gasesti azi mai multe cai de a transforma visele in realitate. Ai sa descoperi ca uneori apar chiar mai multe directii la fel de bune de evolutie, ba chiar ai putea gasi o cale de a merge spre mai multe simultan, cu marea bucurie de a le vedea pe toate, intr-un final, implinite. Nu te opri la o singura directie de mers, cand tu ai atatea alternative la dispozitie, pentru ca un vis il naste pe altul, un succes il genereaza pe altul, si acelasi sentiment il ai si astazi: ca ai pornit cu incredere si bucurie spre un anumit scop si descoperi ca, pe parcurs, apar alte si alte niveluri ale planurilor tale care prin contur din ce in ce mai frumos!

Scorpion

Faci parte dintr-un grup de persoane in mijlocul carora te simti foarte bine. Parca te-ar ocroti, in permanenta, parca te-ar rasfata mai mult si cand vezi cata grija iti acorda, cum sa nu-ti placa sa stai in compania lor? Parca ai fi un copil care primeste de la parinti toata protectia. In acest mediu, chiar daca nu sunt neaparat oameni foarte apropiati tie, te simti in siguranta deplina, pentru ca ceilalti iti inspira seriozitate, maturitate, incredere si dorinta de a-ti fi de ajutor daca ai nevoie. E ca un grup de suport care sta alaturi de tine pentru a te ajuta sa depasesti un moment important, iar sfaturile si sustinerea lor sunt de mare valoare! Ii privesti cu recunostinta.

Sagetator

Ai ocazia de a te intoarce cumva in timp, la vremurile cand studiai sau mergeai la scoala, printre amintirile tale de demult ca scoti la iveala un raspuns necesar. L-ai primit candva, in cautarile tale, de-a lungul timpului, dar l-ai uitat si acum ai starea ideala de a rasfoi prin cursuri vechi, prin carti citite odinioara sau doar prin bagajul de cunostinte deja acumulate. Iti vei aminti ceva extrem de util, o informatie ce se va dovedi a fi salvatoare. Te enerveaza faptul ca stiai acel lucru, ca ai primit odata aceasta informatie, dar intre timp ai ratacit-o prin memorie, dar azi o scoti de la naftalina si te folosesti de ea cu succes.

Citeste si: Iata care sunt cele mai tradatoare zodii!

Aceasta este zodia experta in santaj emotional!

Capricorn

Iubirea poate trece azi pe strada ta, dar numai de deschiderea ta sufleteasca depinde daca se opreste si la poarta ta sau trece mai departe. E mai complicat daca e vorba de o iubire in paralel cu o relatie deja oficializata, pentru ca nu ar fi deloc pe placul partenerului tau de acasa, dar cum tu te pricepi destul de bine sa ascunzi anumite lucruri, si inca o faci cu mult talent, s-ar putea sa accepti ispita in viata ta si vei vedea tu mai tarziu cum o vei scoate la capat. Se poate forma un triunghi sentimental riscant, totusi, dar daca nevoia ta de iubire e la cote maxime, greu i te vei opune. La urma urmei, poate chiar de dincolo primesti mai mult sau mai bine.

TOP 3 Zodii care fac scandal

Varsator

Esti la o rascruce de drumuri si totusi nu te grabesti sa faci pe loc o alegere. Ai nevoie sa chibzuiesti mai mult asupra deciziei tale si bine faci, ca sa nu regreti mai apoi ca ar fi fost mai buna cealalta cale. Fii sigur ca primesti de sus si din interiorul tau cea mai inteleapta calauzire pentru a lua decizia optima pentru tine, dar nu te grabi! Cantareste argumentele pro si contra ale celor doua cai pe care le ai la dispozitie si spune ce ai ales doar dupa ce esti convins ca le-ai analizat atent pe toate fetele. Daca te-ai decis, bravo, mergi pe calea aleasa convins ca este perfecta pentru binele tau!

Pesti

Nu esti sigur pe tine, daca alegi ceva, te gandesti oare ce-ar fi fost daca alegeai altfel, si aceasta stare de continua indecizie te face sa pasesti cu grija. S-au infiltrat in mintea si in inima ta atat de multe dubii, incat calci ca pe gheata subtire, avand mereu impresia ca sub pasii tai se ascunde un pericol. Nu exagera cu frica, nici cu prudenta, chiar daca tu esti genul de om care apreciaza doar lucrurile foarte clare, concrete, stabile. De data aceasta toate aceste temeri ale tale nu-si au rostul, deci fa un efort sa te eliberezi de ele si sa mai lasi lucrurile sa se desfasoare si in voia lor, fara a incerca sa le conduci sau sa le controlezi pe toate.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-06-11T21:59:11+03:00 21:59

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More