Horoscop zilnic 15 mai 2016. Berbecii sar in ajutorul celorlalti

Berbec

Esti un prieten de nadejde care sare imediat in ajutor daca este solicitat. Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie. Nu ajunge doar sa-i spui teoretic ce e de facut, ci pui si umarul la rezolvarea acelei probleme, convins ca va intelege mai bine cum sta problema daca ii arati concret cum se rezolva. Esti si un bun prieten, dar si un bun profesor in fata cuiva care chiar are multe de invatat de la tine.

Taur

Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie si implinire, ci uneori e insotita si de tristete. Culmea, dar se mai intampla, si acelasi lucru il resimti si tu acum, de parca, pentru a ajunge aici, ai platit un pret mult prea mare si nu te poti bucura pe deplin de ceea ce ai obtinut. Nu mai trece in revista eforturile depuse, greutatile prin care ai trecut pentru a ajunge aici, sacrificiile acceptate sau cine stie ce alte evenimente nedorite care au marcat evolutia ta de pana in acest moment. Incearca sa ierti si sa uiti ceea ce n-a mers ca la carte, ca acum sa scoti in evidenta doar punctele forte ale acestui drum. Sarbatoreste succesul, nu mai deplange esecurile anterioare. Ce-a fost a fost!

Gemeni

Intalnesti o persoana care-ti seamana leit, ori ca fire, ori ca mentalitate, ori ca aspect exterior, si multa lume spune ca parca ati fi frati. Faci echipa buna cu el, va sustineti unul pe altul si va place sa fiti permanent impreuna, intr-un tandem bine inchegat. Va stimulati reciproc exact acele calitati care va recomanda la capitolul comunicativitate, sociabilitate, istetime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovaras, toate ar trebui sa mearga de minune, incat devine o bucurie sa faceti totul impreuna.

Citeste si: Vezi ce arma esti in zodiacul arabesc

Rac

Ai grija la decizia pe care esti gata s-o iei pentru ca, desi pe tine poate te avantajeaza, pe altul il trimite intr-o zona cam sumbra. Asa e viata, trebuie sa spui, cand unul castiga, altul pierde, dar nici sa-l sacrifici total pe cel de langa tine pentru fericirea ta nu e bine. Cauta o solutie de mijloc, prin care si unul si altul sa iasa multumit din aceasta impartire. E normal sa alegi ceva in beneficiul personal, dar pune-te, macar o clipa, si in pielea celui care te priveste de pe margine.

Leu

Arunca o privire inapoi, in trecut, pentru ca acolo se afla un eveniment de care esti inca foarte atasat emotional si care mai are efecte si astazi. Fie ca readuci la lumina o veche pasiune, fie ca ai ocazia de a retrai acel moment superb din nou dupa atata vreme, sufletul tau rade de fericire, de-a dreptul incantat ca ti se mai ofera odata! Poate revezi oameni dragi de demult, o fosta iubire sau un loc ce are pentru tine semnificatii speciale, generatoare de emotii minunate.

Citeste continuarea pentru Horoscop 15 mai 2016 in pagina urmatoare

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More