Connect with us
Horoscop 16 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 16 august 2016. Racii simt nevoia sa faca ceva deosebit

Horoscop 16 august 2016. Previziuni pentru 16.08.2016!

Pentru Tauri, azi este o zi buna pentru realizari pe planurile social si material, in timp ce Fecioarele ar putea primi o veste rea, care sa le dea peste cap programul. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Este momentul sa va folositi inspiratia si creativitatea la locul de munca sau in afaceri. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Evitati sa ii faceti reprosuri partenerului de viata si aveti mai multa rabdare cu membrii mai tineri ai familiei!

Taur

Zi buna pentru realizari importante pe plan social si material. Profitati de ocaziile care apar, pentru ca aveti sanse sa obtineti castiguri frumoase! Va sfatuim sa aveti rabdare si sa nu fortati lucrurile. Lasati totul sa curga de la sine!

Gemeni

S-ar putea sa intampinati dificultati la serviciu, din cauza ca sunteti stresat de problemele banesti. Va sfatuim sa va pastrati calmul, altfel puteti avea probleme cu sanatatea din cauza stresului. Ascultati sfaturile unui prieten care incearca sa va redea buna dispozitie!

Citeste si: Horoscop saptamanal 15-21 august 2016. Leii vor relaxare

Rac

Simtiti nevoia sa faceti ceva deosebit, sa iesiti din sabloane. Incercati, este mai bine decat sa va pierdeti timpul cu nimicuri! Puteti face schimbari in casa sau sa calatoriti. Va sfatuim sa nu investiti sume mari fara sa va consultati cu partenerul de viata, pentru a nu risca o cearta.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top