Connect with us
Horoscop zilnic 17 iunie 2016. Gemenii nu sunt in forma

Știri

Horoscop zilnic 17 iunie 2016. Gemenii nu sunt in forma

Horoscop 17 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 17.06.2016!

Ziua de vineri nu se anunta foarte buna pentru Raci, care astazi au tendinta sa puna la suflet orice gluma proasta sau orice vorba rautacioasa aruncata de o persoana apropiata. De asemenea, nu este o zi buna nici pentru Scorpioni, care vor simti o stare puternica de oboseala.

Berbec

De unde nici nu te astepti, primesti exact solutia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corecta a unor lucruri. O consideri o rezolvare justa dupa ce, o vreme, te-ai simtit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par sa se calmeze in jurul tau si ai din nou motive de multumire. Traiesti mereu cu speranta ca fiecare primeste ceea ce merita, ca atare raspunsul pe care-l primesti azi de la viata este just, ca rasplata pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sanctiune, nu trebuie sa reactionezi agresiv, ci inseamna ca o meriti si ai ceva de invatat din asta!

Taur

Daca stai si te complaci intr-o zona terna in care nu se mai schimba nimic fara a-ti pune imaginatia la treaba, fii sigur ca totul se va transforma intr-o confortabila banalitate. Nu esti tu genul de om care se lasa furat de lene si dezinteres, asa cum te influenteaza unii din jurul tau mult prea comozi sa faca ceva cu viata lor, ca atare scoate la lumina gandurile tale cele mai originale, ideile tale cele mai creative, pentru ca tu ai un bagaj imens de resurse. Alunga-i din viata ta pe cei care te trag inapoi in loc sa te lase sa urci si incepe sa cladesti cu incredere ce ai in minte.

Citeste si: Cum fac sex zodiile in luna iunie 2016

Citeste si: 4 zodii pe care n-ai cum sa nu le iubesti

Gemeni

Nu esti in cea mai buna forma, lasi gandurile negative sa te conduca, desi ai in jurul tau suficiente motive de bucurie. Asculta-i pe cei care iti prezinta viitorul in lumini optimiste, nu te lasa coplesit de temeri, de indoieli sau de propriile slabiciuni! Ai pe cineva alaturi care te imbarbateaza si nu ai decat de castigat, dar vai, grijile te omoara, nu alta! Incearca, macar pentru o zi, sa nu il mai iei pe nu in brate si sa nu o mai tii doar pe a ta, ca si cum toate ar fi groaznice. Un pic de detasare de norul cel negru te-ar ajuta sa descoperi deja soarele la orizont.

Rac

Prea pui la suflet orice gluma proasta sau orice cuvant aruncat aiurea de un prieten care nu-si da seama ce simti. Sunt vorbe fara rost, nici nu ar merita atentia, dar te prind intr-un moment sensibil cand orice fleac te deranjeaza. Ba chiar ai tendinta de a te considera pe toate u n front personal, cand de fapt nu e altceva decat o banala replica ce se dorea a fi amuzanta. Cum umorul nu prea te caracterizeaza azi, ai tendinta de a reactiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, in loc sa-i raspunzi celuilalt cu aceeasi arma!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top