Connect with us
Horoscop 18 mai 2016. Previziuni astrologice detaliate. Ce au pregatit astrele in aceasta zi pentru fiecare zodie in parte.

Știri

Horoscop zilnic 18 mai 2016. Varsatorii primesc vesti bune

Berbec

O idee in minte care prinde contur din ce in ce mai bine si te indeamna sa o si pui in aplicare. Nu mai astepta, bate fierul cat e cald, pentru ca atunci cand vei incepe s-o pui in practica, se vor ivi noi si noi detalii care, intr-un final, vor forma un tot demn de lauda! Fii constient ca nu merge totul struna impecabil, ci chiar daca vei mai da in bara pe parcurs, chiar daca iti vei mai pierde increderea, pana la urma toate vor iesi ca la carte. Ai de invatat si din mers, nu le stii pe toate de la inceput, dar cel mai important e sa pui mana pe unelte si sa incepi sa cladesti ceea ce ai acum in minte.

Taur

Esti primit cu bratele deschide de un grup de persoane care te priveste cu multa admiratie si respect. Citesti in ochii lor cat de mult te apreciaza, incat e o placere sa te dedici lor, prin ceea ce faci. Daca munca ta nu ar fi nici macar remarcata, nu ai mai avea nicio satisfactie sa-ti oferi serviciile. Dar asa, cand vezi cat de asteptat esti, cat de mult vor ceilalti sa-ti stea prin preajma, esti mult mai motivat sa te apleci asupra serviciilor pe care le pui in slujba lor. In fond, nici nu-ti trebuie altceva decat un dram de recunostinta, un sincer multumesc si un zambet ca raspuns la ceea ce ai tu de oferit.

Gemeni

Buna organizare a lucrurilor iti convine de minune, pentru ca reusesti sa te incadrezi perfect in termenii pe care ii ai la dispozitie. Ba chiar te simti bine si jubilezi cand vezi ca altii se impiedica, nu reusesc sa faca nimic impinsi de la spate, dar tu parca ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la indeplinire o sarcina, poate chiar inainte de termen, si astfel iti mai ramane timp sa revizuiesti etapele parcurse sau sa te ocupi si de ceva pentru sufletul propriu.

Horoscop 18 mai 2016

Rac

Ai sperat anumite gesturi de afectiune de la cel drag, dar acesta nu prea stie sa-ti ofere ce astepti de la el. Pentru ca uita sa-ti dea un telefon sau sa iti aduca o floare, ai tendinta de a-i pune la index toate micile gafele de acest fel din ultima vreme. Nu te pripi sa-i arunci in carca vini de care nici macar nu e constient, pentru ca e posibil ca tu sa nu fii receptiv la forma in care isi exprima el sentimentele, nefiind cele pe care le asteptai, dar sunt cele de care e el capabil, si tot e ceva!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top