Connect with us
Horoscop 19 iulie 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 19 iulie 2016. Sagetatorii, blocati de anturaj

Horoscop 19 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru 19.07.2016

Racii vor suporta consecintele atitudinii din ultima perioada, in timp ce pentru Capricorni se vede o perspectiva foarte promitatoare pentru viitor.

Berbec

La incarcatura de energie care planeaza in aer, ar trebui sa te ocupi azi de cele mai complicate sau indraznete proiecte pentru ca acum e momentul cel mai bun ca sa le dai startul. Esti bine motivat, determinarea e la cote maxime, ai si un bagaj de energie fizica supra dimensionat, deci astepti doar scanteia care sa te trimita in lupta. Aceasta vine de la un colaborator care te stimuleaza atat de bine cu povestirile sale motivationale, incat abia astepti sa-i dai drumul. Rezultatele vor aparea foarte repede daca nu reduci ritmul acesta alert cu care ai pornit totul, deci hai, la drum, cu incredere deplina in succesul final!

Taur

La mintea logica si organizata cu care esti inzestrat, azi se mai adauga un mare atu: o creativitate bogata! Daca le vei corobora intr-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru ca mintea si imaginatia pot scoate la iveala adevarate capodopere. Evident, nu trebuie sa fie planuri marete si megalomanice, ci chiar si cele mai banale aspecte ale vietii de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a gasi solutii creative si inteligente deopotriva. Daca dai examene, lucrari, scrii sau vorbesti in fata publicului, te bazezi atat pe cunostintele tale bogate dar si pe un talent grozav de a pune in pagina sau in scena informatia.

Gemeni

Desi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cat mai diferite de tine, azi intri in legatura cu oameni care nu-ti inspira deloc incredere. Problema nu e totusi la ei, ci la tine, deci lasa suspiciunile deoparte si apropie-te de ei. Tu esti doar unul, ei sunt multi, ca atare fa un efort sa te integrezi tu in aceste medii. Parca nu-ti mai gasesti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleasi interese cu ei si pui sub semnul intrebarii orice informatie care vine de la acestia. Asa cum tu ii privesti pe ceilalti cu indoiala, fii sigur ca si ei te privesc la fel, pentru ca taci si faci opinie separata. Da, poate ai cu totul alte opinii decat ei, dar nu respinge dialogul si schimbul de idei.

Citeste si: Horoscop saptamanal Minerva, 18-24 iulie 2016. Ce zodii vor fi avantajate

Citeste si: Horoscop Voropchievici pentru saptamana 18-24 iulie. Schimbari pentru zodii

Rac

Te-ai cam jucat cu rabdarea celor din jur si acum vezi consecintele atitudinii tale usuratice: oamenii nu mai au incredere in ce le spui. Fa un efort sa le recapeti increderea, aratandu-le ca a fost doar amuzament din partea ta si nicidecum vreo intentie negativa. Ironia, glumele, spiritul jucaus nu e gustat de toata lumea, deci foloseste-le cu grija. Daca dai peste niste oameni care simt orice gluma drept atac la persoana, fii sigur ca reactia lor va fi complet nepotrivita mesajului pe care vrei tu sa-l transmiti. Adapteaza-ti vocabularul, tonul, modul de a vorbi si de a glumi in functie de starea psihica a celui din fata ta, ca sa nu jignesti pe cineva aflat in toane proaste care crede ca ai ceva cu el. Nu face haz de necaz chiar la orice!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top