Connect with us
Horoscop zilnic 19 iunie 2016 Berbecii sunt suparati pe corpul lor

Știri

Horoscop zilnic 19 iunie 2016. Berbecii sunt suparati pe corpul lor

Hroscop 19 iunie 2016. Ce au pregatit astrele pentru ziua de 19.06.2016!

Berbec

Esti un pic suparat pe pe imaginea ta, pe sanatatea ta, si esti gata sa te critici cu cele mai dure cuvinte, or nu aceasta e atitudinea potrivita. Priveste-ti trupul cu bunatate, cu iubire, cu ingaduinta, pentru ca locuiesti in el si merita onorat mai mult. Chiar daca e doar un invelis al celui care esti tu cu adevarat, nu-ti chinui trupul cu ceea ce nu-ti face bine, deci incepe sa lucrezi si mental, prin a-ti trimite doar ganduri de iubire fata de corpul tau, cat si fizic, prin a renunta la alimente care nu-ti priesc, la un regim de viata care te oboseste, la factori externi care te consuma. Autosugestia poate da roade excelente daca o folosesti constant in beneficiul tau.

Taur

Nu te baza azi pe cine stie ce presentimente negative care te incearca, pentru ca ele sunt oglinda propriilor tale temeri. Bucura-te de lucrurile bune care ti se intampla, descopera partea frumoasa a activitatilor de care te ocupi si nu te crampona in piedici minore. Tu esti cel care le face sa para mai mari decat sunt in realitate, pentru ca le alimentezi cu indoieli, cu presupuneri, cu impresii amagitoare, cu emotii negative ce le fac sa sporeasca fara rost. Accepta lucrurile asa cum sunt, fara scenarii fanteziste care strica din efectele realitatii. Vezi motivele de bucurie si de satisfactie in tot ce se petrece, nu ceea ce banuiesti tu ca s-ar ascunde in spatele aparentelor. Daca nu se ascunde nimic rau?

Gemeni

Atitudinea rigida a unui prieten de langa tine are efecte negative si asupra ta, pentru ca simti imediat starile negative ale celor din jur. Devii si tu la fel de sensibil, de speriat, de suspicios cand il vezi pe cel alaturi cat de pesimist priveste unele lucruri si in loc sa lupti cu emotiile sale neplacute, te lasi atras si tu in aceeasi zona sumbra. Unul din voi trebuie sa lupte cu depresia, cu emotivitatea aceasta negativa, cu apatia si oboseala psihica, altfel transformati aceasta zi intr-un motiv de lacrimi si suspine. Chiar si in cel mai intunecat spatiu tot se gaseste un punct de lumina care merita valorificat. Cauta-l!

Citeste si: TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

Cea mai perversa zodie masculina

Rac

Fara un program iesit din comun, te poti apleca asupra acelor activitati de rutina pe care le-ai tot amanat inainte. Fie ca faci ordine prin hartii, corespondenta sau acte, fie ca faci mai serios lectiile cu copiii, te vei simti mult mai bine la finalul zilei ca ai reusit sa mai pui cate ceva la locul potrivit. Poti discuta despre o multime de lucruri marunte si aparent nesemnificative, dar dupa ce vei trage niste concluzii, iti vei da seama ca trebuia sa te ocupi odata si-odata si de ele. Azi a fost ziua potrivita.

Leu

Sunt doua directii la fel de atractive care te cheama la ele si nu poti renunta la niciuna. Faci tot posibilul sa le urmezi pe amandoua, sa te ocupi de amandoua in mod egal, pentru ca sunt la fel de tonice si de frumoase. Vei gasi tu o solutie sa te imparti in asa fel incat sa nu fii nevoit sa alegi doar una dintre ele. Investesti aceeasi pasiune si aceeasi energie, si nu se poate sa nu apara rezultate la fel de bune si dintr-o parte si din alta cand pui atata suflet. Ba vei gasi o varianta de a le imbina pe amandoua in asa fel incat sa conlucreze spre acelasi scop.

Fecioara

Lumea larga este atractia ta numarul unu, deci iesi mai multe pe afara, socializeaza, simte-te bine printre oameni cat mai diversi, pentru ca ai sansa de a face noi cunostinte care pot deveni in timp prieteni buni. Vestile care vin de peste hotare au si ele un efect excelent asupra psihicului tau, deoarece afli lucruri interesante, pozitive despre cei dragi de departe. Daca pleci la drum, nu te multumi cu zona din jurul locuintei, ci incearca sa iesi din judet, ba chiar si din tara daca ai cum, pentru ca evenimentele cele mai frumoase nu sunt aproape de casa, ci la kilometri distanta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top