Connect with us
Horoscop zilnic 19 mai 2016. Racii asteapta afectiune

Știri

Horoscop zilnic 19 mai 2016. Racii asteapta afectiune

Leu

Nu esti in apele tale iar problema care te tine astazi pe loc te impinge incet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunti, ci incearca sa cauti dincolo de aparente. Nu ceea ce stii sau ceea ce se vede la suprafata este adevarata valoare a lucrurilor, ci exista ceva mai mult de atat. Criza care te paste astazi este de natura emotionala, pentru ca reactionezi ciudat la problemele care te tin pe loc: lacrimi, panica, izolare, auto-invinovatire.

Fecioara

Rupe-te de urgenta de acel obicei care stii si tu ca nu-ti face bine, indiferent ce te tine legat de o stare de dependenta nesanatoasa. Ca e tutunul, ca e netul, ca e o iubire periculoasa, toate fac din tine un sclav, iar tu esti intr-o faza a vietii tale cand trebuie sa ai curajul sa te eliberezi de tot ce te tine captiv. E greu, dar vei vedea ca intr-un acces de furie, ai fi in stare sa spui stop si sa arunci pe fereastra sursa captivitatii tale. Da, iti va lipsi enorm, vei intra in sevraj, vei tanji dupa el o luna, dar daca reusesti, vei descoperi dintr-o data cat de multe alte optiuni ai la dispozitie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sanatoase, deci hai, curaj si elibereaza-te!

Balanta

Incearca sa te detasezi de lucrurile cotidiene pe care oricum le vei gestiona asa cum trebuie. E vremea sa ai curajul sa zbori un pic, sa te ridici de la sol, de la micimea vietii de zi cu zi, catre scopuri mai inalte, catre teluri mai indraznete, catre orizonturi mai greu accesibile. Poti, dar numai de tine depinde sa lasi deoparte chestiunile materiale, problemele de acasa si grijile de la serviciu, si sa privesti mai sus de ele. Ridica privirea din pamant si descopera cat de larga e lumea, cat de inalta e, cat de departe poti ajunge, dar primul pas e acela de a avea curajul sa deschizi ochii sa vezi dincolo de limitele stramte ale firescului.

Horoscop zilnic 19 mai 2016

Scorpion

Merita sa lupti pentru sansa nemaipomenita care ti se ofera azi. Nu ti se intinde pe tava, asta e sigur, ci e nevoie de o competitie pentru a ajunge la capat. Pune-ti in joc toate calitatile, pentru ca mai sunt si altii care vizeaza acelasi rezultat de la capatul acestor eforturi si nimeni nu va sta cu mainile in san. Toti vor sa puna mana pe reusita care se prefigureaza la orizont, dar spre deosebire de ei, tu mai ai si un dram de noroc deasupra capului. Cu atuurile tale plus bafta care te insoteste, ai putea iesi invingator!

Sagetator

Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie in mediul in care te afli pentru ca cineva incearca sa-si impuna doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei sta in banca ta si iti vei astepta randul la replica, dar e posibil sa taci cam mult, pentru ca celalalt vorbeste intruna. Cauta un moment liber pentru a-ti expune si tu parerea, altfel celalalt va interpreta tacerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc asa. Nu esti deloc de acord cu ce spune, dar cand sa spui si tu?

Iata care sunt cele mai tradatoare zodii!

TOP 3 Cele mai materialiste zodii

Capricorn

Trebuie sa dai startul unei actiuni noi, dar ai mai multe directii de mers si nu stii care e mai buna pentru tine. Intuitia ta nu greseste niciodata, ca atare trebuie sa-ti asculti cu atentie vocea interioara care te impinge doar spre una din alternativele oferite. Da-i curs celei spre care iti da ghes inima, pentru ca se va dovedi a fi alegerea corecta. Emotia momentului este mare, pentru ca, atat timp cat nu ai si o garantie certa pe care sa te bazezi, pare doar o senzatie dincolo de ratiune.

Varsator

Nu glumi cu nervii prietenilor tai, pentru ca unii vor interpreta gresit spiritul tau jucaus si vor crede ca-i iei peste picior. Sanctionezi cu multa ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsita, pentru ca nu poti tolera minciuna si ipocrizia. Cum descoperi ca cineva umbla cu minciuna cu tine, cum l-ai taxat, si o vei face intr-un mod amuzant, ca sa nu nasti conflicte, numai ca nu toata lumea va intelege corect umorul tau acid. Unii pot reactiona aiurea la glumele tale!

Pesti

Te afli intr-un anturaj constructiv, in care simti ca dai randament in orice activitate colectiva. Va completati unii pe altii, va sustineti reciproc si, la cooperarea de care dati dovada, si roadele vor fi foarte promitatoare. Incearca sa te alaturi oamenilor deschisi la dialog si fii si tu la fel de cooperant, pentru ca numai impreuna puteti ajunge la roade de care va veti folosi cu totii. Singur iti va fi mai greu si vei avea mereu impresia ca ai nevoie de cineva alaturi sa te ajute. Azi ai pe cine te baza!

Horoscop zilnic 19 mai 2016 oferit de ACVARIA.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top