Connect with us
Horoscop 2 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 2 august 2016. Final de drum pentru Gemeni

Leu

Pleci la drum cu un sentiment neplacut, de parca nu e o calatorie pe care doreai s-o faci sau nu te indrepti spre o destinatie draga tie. O consideri o obligatie, doar ca sa-i faci altuia pe plac, si ramai cu sentimentul ca, in acelasi timp, ai fi avut atatea alte lucruri mai interesante de facut. Tocmai pentru ca pleci fara nicio tragere de inima, nimic nu-ti convine, toate te irita, toate par sa mearga pe dos, incat te intorci acasa un pachet de nervi, complet nemultumit de felul cum s-au desfasurat etapele calatoriei. Daca ai putea amana pe altadata, ai fi mult mai fericit.

Horoscop 2 august 2016

Fecioara

Gasesti in preajma ta o persoana care iti seamana leit, ori ca fire, ori ca aspect exterior, si multa lume aproape ca va spune ca sunteti frati. Faci echipa buna cu el, va sustineti unul pe altul si va place sa fiti permanent impreuna, intr-un tandem bine inchegat. Va stimulati reciproc exact acele calitati care va recomanda ca exemplare caracteristice zodiei tale: comunicativitate, sociabilitate, istetime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovaras, toate ar trebui sa mearga de minune, incat devine o bucurie sa faceti totul impreuna.

Balanta

Ai impresia ca lumea nu te intelege, ca interpreteaza gresit tot ce spui, dar nu cumva exagerezi un pic si tu cu supararea? O faci pe bosumflatul, te enervezi pe oricine, in loc sa explici mai clar ce e in mintea ta. Daca tu esti laconic in comunicare si vrei ca lumea sa inteleaga din zbor ceea ce doresti sa le transmiti, fii sigur ca se vor naste mari dispute pe seama ideilor tale. Tine cont de multele intrebari care vin acum catre tine, pentru ca daca lumea te bombardeaza acum cu intrebari, e semn ca nu te-ai exprimat coerent si ar fi bine s-o iei pas cu pas cu detalii mai multe pana ce mesajul tu ajunge corect la tinta.

Citeste si: Horoscop saptamanal Minerva. Schimbari pentru Berbeci

Scorpion

Chiar daca toate pareau sa evolueze ca la carte, nu fi chiar atat de sigur ca se va mentine aceeasi linie constanta pana la capat. Azi te poti trezi cu un obstacol fulgerator picat din senin in fata caruia trebuie sa te adaptezi rapid. Nu ai timp de gandire, ti se cere o reactie spontana, pe loc, care sa repare totul repede. Te vei descurca, totul e sa fii deschis la alternative, la solutii ad-hoc, deci sa nu insisti sa urmezi neaparat un anumit tipar dinainte prestabilit. Sunt momente cand se cere sa fii original, creativ, sa prinzi din zbor si alte idei, ca atare lupta cu teama de schimbare, cu rigiditatea ta sau a altora, cu diversele conditii stricte care nu te lasa sa te misti in voie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top