Connect with us
Horoscop zilnic 09 iunie 2020, realizat de Nicoleta Svârlefus

Știri

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 – Weekendul aduce modificări profesionale

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Berbec

Zilele weekend-ului iti aduc modificari in domeniul profesional, in relatiile cu sefii, dar si imaginea ta publica va fi cu totul alta. Sunt momente bune pentru deschiderea unei noi etape profesionale, insa fii cu băgare de seamă. Exista detalii neplacute, ascunse bine de ochii tai, care vor iesi la iveala peste ceva timp. Daca primesti sarcini profesionale noi sau o functie de conducere amana-ti acordul pentru zilele urmatoare. S-ar putea sa te răzgândești!

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Taur

Foarte accentuat este la finalul acesti săptămâni, gustul pentru studiu, pentru abordarea disciplinelor filozofice, dar și pentru călătorii și pentru a lua legătura cu alte culturi și civilizații. Pentru că mentalul este distorsionat, poate fi dificil să reții cele discutate sau citite în aceste zile. Se recomandă lecturi ușoare, dialoguri amicale și compania oamenilor dragi și de încredere. Rezolvarea sau lămurirea unor demersuri legate de călătorii.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Gemeni

Zilele acestea sunt favorabile analizarii situatii tale financiare, mai ales analizarea cheltuielilor comune cu un partener de viata sau de afaceri. In acest sens te vor ajuta influxurile astrale. Ti se deschid posibilitati noi de castig si beneficii de pe urma altora, dar nu forta nota. Totodata s-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti pe nevoile celor din jur sau chiar sa platesti daune materiale in urma lor. Este rost și de a lămuri situația unor moșteniri și partaje.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Rac

Zilele acestea se pot rupe acorduri parteneriale, datorita modului diferit de gandire al persoanelor alaturi de care esti implicat in colaborari profesionale, dar poate intra in discutie si reconfigurarea unei relatii cu un partener de viata. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece subiectivismul este accentuat. Deocamdată adună informații, ascultă atent ce spun ceilalți și decide în consecință, dar zilele următoare.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Leu

Finalul acestei saptamani iti aduce noutati profesionale, dar si legate de sanatate. Este posibil sa te simti obosit, sa se accentueze unele afectiuni ale organismului, insa este vorba mai mult de o descarcare energetica favorabila. Foloseste cu incredere terapii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si odihneste-te din plin. La serviciu se anunta activitati noi.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Fecioara

Zilele acestea se contureaza noutati la capitolul amoros. Aspectele astrale din acest weekend te vor ajuta sa iti modelezi felul in care te implici afectiv, fie intr-o relatie cu o persoana adulta, fie fata de copii. Tot ce tine de regimul sentimental este supus marilor schimbari pentru tot restul acestei existentei. Vino in intampinarea acestui moment, deschizandu-ti mintea si inima. De asemenea, hobby-urile tale vor capata alta greutate in viata ta.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Balanta

Ai multe si marunte de rezolvat in casa si familie. Vei fi ajutat din plin de energia astrală a acestor zile de weekend. Discutiile avute cu membrii familiei si planurile domestice abordate vor rasuna mult timp de acum incolo in sufletul tau. Controleaza-ti emotiile si evita sa te refugiezi prea mult in trecut sau in relatii care iti consuma atat energia vitala, cat si resursele materiale. Se recomanda prudenta la instalatiile de apa din spatiul locativ.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Scorpion

La finalul acestei săptămâni este nevoie să cheltuiesti pentru cineva din anturajul apropiat, respectiv pentru rude sau prieteni. Iti va plăcea să te întâlnești cu cei dragi, chiar dacă pe alocuri mai pot interveni discuții contradictorii și neplăceri. Sunt momente foarte importante pentru aceste întâlniri. De asemenea, te poți gândi la abordarea unor călătorii pe distanțe scurte sau a unor studii necesare la locul de muncă.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Sagetator

Starile tale de spirit sunt contradictorii si cu greu reusesti sa relationezi cu ceilalti la finalul acestei săptămâni. Energia astrală din aceste zile te va impulsiona sa iti modifici sistemul valorilor morale si sa adopti o alta conduita de viata. Pe de alta parte, vor interveni aspecte favorabile in domeniul financiar. Posibil sa ti se imbunatateasca salarizarea, conditiile de munca sau relatiile colegiale. Fii prudent si atent la tot ce se petrece in jurul tau.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Capricorn

Importante zile pentru tine, la finalul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru a-ți modifica personalitatea și relatiile cu tot ce te inconjoara. Odihneste-te, plimba-te în natură, stai departe de zgomotul vietii cotidiene si de treburile altora. Ti se deschid culoare noi de actiune, asa incat debaraseaza-te de vechile tipare mentale. Un prieten drag iti va oferi sfaturi si informatii interesante vizavi de cum sa iti aranjezi treburile de acum incolo.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Varsator

Finalul acestei săptămâni este favorabil odihnei, introspecției și revizuirii întregii activități personale și profesionale. Ar fi bine sa meditezi pe indelete la cele aflate si petrecute in ultima vreme. Ai nevoie de reorientare totala, mai ales in ceea ce priveste sanatatea si cariera profesionala. Ingrijeste-te mai mult si stai la distanta de conflictele de la serviciu. Afectiunile vechi ale organismului se pot accentua.

Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019 Pesti

Finalul acestei saptamani marcheaza deschiderea unei etape noi vizavi de prieteni, protectori si daca este cazul vizavi de apartenta ta la grupuri de persoane care militeaza pentru un scop umanitar sau pentru un proiect de anvergura. Energia acestor zile te vor face sa te gandesti mai bine la actualii prieteni si la ce iti doresti cu adevarat de la acestia. Deschide-ti sufletul catre persoane noi.

Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2019, Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top