Connect with us
Horoscop 20 iunie 2016. Ce le-au pregatit astrele zodiilor in ziua de luni. Previziuni astrologice detaliate pentru acest inceput de saptamana.

Știri

Horoscop zilnic 20 iunie 2016. Taurii se simt motivati

Horoscop 20 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 20.06.2016!

Berbec

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

Taur

Un succes recent te-a motivat la maximum, incat acum ai o atitudine pozitiva in fata unei provocari si mai mari. De unde se vede ca uneori ai nevoie de o scanteie pentru a porni intr-o directie favorabila, deoarece dupa aceea vei culege victorie dupa victorie, in serie. Si reusita de azi se va aseza alaturi de celelalte deja repurtate in ultima vreme ceea ce iti confera o atitudine pozitiva, de invingator capabil de orice! Pastreaza acest tonus cat mai multa vreme, pentru ca e exact ce-ti trebuie in fata unui moment important care se apropie.

Gemeni

Nu te mai gandi atat de mult la un eveniment despre care stii oricum ca se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si cum nici tu nu esti, de felul tau, o fire mai optimista, iata ca totul se transforma intr-o mica depresie. Lupta cu aceasta pasa proasta si nu te lasa coplesit de ea!

Citeste si: Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016. Probleme in familie pentru Pesti

Rac

Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfecta in orice situatie, mai ales daca ai de a face cu oameni aroganti care nu-si mai incap in piele. Lasa-i pe ei sa se dea mari si fii convins ca valoarea ta se va vedea si va fi apreciata! Atunci vei avea tu motive de mandrie, numai ca tu nu faci atata tam-tam pe seama reusitelor tale. Exista momentele potrivite pentru ca orice lucru sa fie cantarit corect si, chiar daca acum altul, cu mai mult tupeu si mai infatuat din fire, e cu un pas inaintea ta, se va vedea curand ce poate el cu adevarat, si atunci toti laurii iti vor fi inmanati pe merit! Ramai cuminte in banca ta asteptandu-ti momentul de glorie: vine!

Leu

Visezi pana departe si iti faci planuri excelente care au la baza o situatie materiala mult mai buna. Ai toate sansele sa-ti vezi aceste dorinte implinite foarte curand, deoarece pui in joc toate talentele tale, toate cunostintele acumulate, si daca mai pui si umarul la treaba, succesul este asigurat. Se intrevede deja o perspectiva promitatoare undeva la orizont si alergi spre acel mare tel cu entuziasm si speranta. Profita de multiplele oportunitati care se ivesc, pentru ca esti pe calea cea buna!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top