Connect with us
Horoscop zilnic 22 aprilie 2016: Fecioarele vor sa fie lasate in pace

Știri

Horoscop zilnic 22 aprilie 2016: Fecioarele vor sa fie lasate in pace

Horoscop 22 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Taurii ar trebui sa fie atenti la gesturile imprudente, pentru a nu genera o situatie delicata, in timp ce Balantele au nevoie de prudenta pentru a scapa dintr-o problema delicata.

Previziunile detaliate pentru 22 aprilie:

Berbec

Atatea planuri marete te motiveaza, dar te si epuizeaza la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pamant ca sa te odihnesti. Unii spun ca parca ai trai prin stele, ca visezi cu ochii deschisi, ca nu se poate vorbi cu tine cat timp esti concentrat numai la telurile tale cele mai inalte. Ai tot dreptul sa visezi pana departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate? Ia o pauza din atatea proiecte megalomanice, si ocupa-te si de fleacurile banale de zi cu zi, ca altfel se aduna prea multe si te vor coplesi intr-o zi. Nu e o rusine sa-ti asumi sarcini marunte, ca mersul la piata, bucataria sau curatenie, doar pentru ca tu visezi lucruri de dimensiuni galactice! Le poti face pe amandoua: si banalul, si colosalul

Taur

Atentie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru ca poti declansa o situatie care nu mai poate fi reparata. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relatie care nu va putea fi recastigata sau iei o decizie fara cale de intoarcere. Atitudinile pripite fara a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru ca tu nu esti genul de om gata sa spuna ultimul cuvant cu atata siguranta. Tu mai ai nevoie de o zi de gandire, sa mai aduni informatie, iar o atitudine radicala nu te reprezinta, de aceea risti mult daca o lasi sa se manifeste.

Horoscop 22 aprilie 2016

Gemeni

Nu te mai comporta ca un copil care nu stie ce face si care crede ca poate repara totul cu un zambet dragut si inocent. Te-ai maturizat, esti un om responsabil care ar trebui sa ia decizii lucide si clare, deci nu ai voie sa te mai joci nici cu increderea oamenilor, nici cu norocul tau. Daca esti in fata unei mari hotarari, trateaz-o cu seriozitate ca si cum ar depinde o lume intreaga de ea. Imbraca haina omului matur si nu te mai amuza asemeni unui copilas jucaus care-si permite sa faca prostioare. Nu mai ai varsta la care sa poti gresi si sa spui mai apoi ca… n-ai vrut. De acum tot ce faci, faci cu discernamant si ratiune si nu ti se vor tolera glumitele.

TOP 4 Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie

Cum reactioneaza fiecare zodie la o declaratie de dragoste

Rac

Nu te preface ca totul e in regula, ca sa scapi mai repede de o responsabilitate, ci asuma-ti in totalitate sarcina care iti revine. Nu astepta de la altii solutii, pentru ca totul depinde numai de tine si vointa ta. Apuca-te de treaba acum, nu mai amana, pentru ca a ascunde praful sub pres nu e solutia optima in cazul de fata. Cu cat te implici mai serios si cu cat nu depinzi de nimeni, cu atat rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea sa spui cu fermitate start si sa nu te opresti pana la capat! Daca cineva se ofera sa te ajute, esti norocos, dar dai mai mult randament daca faci totul de unul singur.

Leu

Nu te gandi cu dispret sau cu o atitudine de perpetuu nemultumit la lucrurile bune pe care le ai, pentru ca, daca te-ai raporta un pic la cei care nu au ceea ce detii tu acum, ti-ai da seama cat de norocos esti. Apropie-te de cei care nu au avut aceeasi soarta fericita ca a ta, pentru ca sigur, prin comparatie, iti vei da seama cat de bogat esti, si ofera-le ceva din cea ce ai. Ca e preaplinul sau din putinul tau, te vei simti de o mie de ori mai fericit sa poti vedea pe cineva care chiar sufera de lipsuri majore ca a primit ceva de la tine. Daruieste, ofera, dedica-te sincer celor suferinzi, pentru ca ceea ce primesti inapoi din asemenea gesturi conteaza mai mult decat toate lucrurile materiale de care ai parte zi de zi.

Fecioara

Ai prefera ca lumea sa nu te caute azi, sa nu-ti treaca nimeni pragul si sa te lase in pace pentru ca tot ce-ti doresti e putina liniste si detasare de toate. Accepti anonimatul cu draga inima, pentru ca numai asa vei scapa de musafiri nepoftiti si de telefoane la ore nepotrivite. Popularitatea si amabilitatea nu sunt intotdeauna un avantaj pentru tine, pentru ca asa te pricopsesti mereu cu un anturaj care te inconjoara, dar sa nu crezi ca o face dezinteresat, doar pentru ca esti simpatic…

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top