Connect with us
Horoscop zilnic 22 iunie 2016. Leii au nevoie de libertate

Știri

Horoscop zilnic 22 iunie 2016. Leii au nevoie de libertate

Horoscop zilnic 22 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 22.06.2016!

Berbec

Esti atras intr-o alianta care nu te onoreaza, alaturi de un grup de persoane care prefera sa barfeasca si sa raspandeasca vorbe vrute si nevrute, in loc sa aprecieze partea buna a lucrurilor. Tu nu esti genul: tie iti place sinceritatea, adevarul, ai o viziune pozitiva asupra lucrurilor si oamenilor, deci a te cobori la nivelul acestui joc de culise nu te reprezinta. Chiar daca, in situatia de fata, a participa si tu la barfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenta, fara a te lasa atras in energiile lor negative. Tu consideri ca nimeni nu are dreptul sa judece pe altul fara sa cunoasca situatia, de aceea doar asculti, nu emiti si opinii!

Taur

Numai de propriile tale actiuni depinde succesul spre care te indrepti, ca atare asuma-ti complet ceea ce vrei sa faci! Daca tot ai facut o alegere, fii sigur ca e cea mai buna pentru tine in momentul de fata si mergi in sensul acela! Fii constient ca asa cum iti asterni asa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capat la altul. Daca nu ajungi acolo unde ai sperat, nu incerca sa dai vina pe altii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cat pornesti pe acest drum cu mai multa incredere in tine, cu atat sansele de reusita sunt mai mari. Nu te gandi la piedici, limite sau neputinta: daca vrei, poti!

Gemeni

Tu trebuie sa fii cel care da dovada de intelepciune in atmosfera in care nimeresti astazi. S-au adunat in jurul tau persoane nervoase, incarcate negativ, care nu au nici un fel de vorba buna fata de restul lumii, si incearca sa te atraga si pe tine in atmosfera lor toxica. Tine-i la distanta, nu le da satisfactie, pentru ca acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsa in gesturi, cuvinte, intentii, judecati. Cu cat ii privesti mai detasat si cu mai multa toleranta, cu atat demonstrezi ca cel mai matur, dintre toti, esti tu, pentru ca nu te cobori la nivelul lor oribil de a trata lumea.

Citeste si: Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016. Probleme in familie pentru Pesti

Rac

Nu te tine cu dintii de niste principii, scrise sau nescrise, care iti reduc libertatea de a mai incerca si alte variante decat cele dictate de cei puternici. Chiar daca te afli intr-un mediu influentat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente in care trebuie sa te revolti impotriva acestor principii restrictive si sa te eliberezi! Imagineaza-ti ca tocmai ai pornit o revolutie personala cu scopul de a-ti recupera drepturile si de a incepe o viata mai buna. Nu mai poti tolera un regim limitativ si rigid, tu esti cu un pas inaintea tuturor si vezi ca se poate si altfel. Descatuseaza-te de sub dictatura!

Leu

Nu te mai supune atator restrictii si limitari! Ofera-ti mai multa libertate, ca semn ca te iubesti mai mult pe tine insuti, fara sa te mai supui unor restrictii atat de severe. Ai vazut deja ca daca nu-ti permiti diverse actiuni ci te supui unor limitari foarte dure (de timp, de alimentatie, de gandire, de miscare, de alegere), nu faci decat sa generezi mari frustrari in interiorul tau. A nu-ti da voie sa faci ba una, ba alta, nu e decat o incercare de a-ti tine sub control viata, cand tu ai inaintea ta perspective imense care merita incercare. Renunta la nu e voie, la interdictii si usi blocate, si bucura-te de paleta larga de optiuni.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top