Connect with us
Horoscop 23 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 23 august 2016. Pestii intalnesc persoanele de care au nevoie

Sagetator

Iubirea este la cote maxime cu marea sansa de a cuceri pe cel care ti-a furat inima. Pune-te mai bine in valoare, imbraca-te, aranjeaza-te si iesi la vanatoare, pentru ca detii toate armele necesare seductiei. Ce-i drept, e valabila si reciproca, in sensul ca azi ti-ar putea atrage cineva special atentia si sa te trezesti maine indragostit lulea! Orice eveniment dedicat sufletului, pe de o parte, sau spiritului, pe de alta parte, sunt potrivite starii de bine care te cuprinde azi incat ai putea spune ca descoperi in jur cel putin un motiv de euforie!

Capricorn

Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 22-28 august 2016

Varsator

Mesajele cele mai importante ajung ceva mai anevoios de la tine la altii si de la altii catre tine, deci trebuie sa faci un efort mai mare de concentrare pentru a te face inteles si a intelege exact ce ti se transmite. Daca nu esti suficient de atent, ai putea interpreta gresit o informatie sau ai putea trata eronat o relatie care se dorea a fi armonioasa. Intuitia iti va atrage atentia asupra adevaratelor semnificatii ale cuvintelor care ajung azi la urechile tale, deci nu le lua nici in gluma pe cele auzite si nici nu le arunca in vant pe cele emise. Tu ai un mesaj important de transmis cuiva, dar acesta s-ar putea sa nu te asculte: fa-te auzit!

Pesti

Ai norocul sa treci prin spatii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu si azi, pentru ca acolo ai ocazia de a intalni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele iti ofera sfaturile potrivite, solutiile salvatoare, informatiile corecte care vor rezolva o serie de probleme cu care te confrunti in prezent. Nu fugi de lume, intra in contact cu oameni cat mai diferiti, pentru ca aceasta varietate de idei si de opinii se va dovedi a fi raspunsul potrivit la marile tale intrebari existentiale. De la astfel de oameni ai multe de invatat, chiar daca par a fi pareri contradictorii.

Horoscop 23 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top