Connect with us
Horoscop 24 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru ziua de duminica.

Știri

Horoscop zilnic 24 aprilie: Gemenii au neintelegeri in familie

Horoscop 24 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Horoscop 24 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Previziunile detaliate pentru 24 aprilie:

Berbec

Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza enorm si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata. Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte. Ai curaj sa faci deja planuri de viitor, pentru ca iti place ceea ce se va intampla foarte curand in viata ta si pentru care primesti deja garantii concrete.

Taur

Te afli intr-un mediu populat cu foarte multa lume si acolo unde e aglomeratie, sunt si personalitati foarte diverse cu care trebuie sa comunici tolerant si cu multa rabdare. Fa un efort sa te adaptezi tu acestui mediu, nu invers, pentru ca nu-i poti face tu pe ceilalti sa fie de acord cu tine. Majoritatea primeaza aici, ca atare trebuie sa mai renunti tu la principii sau la pretentii ca sa fii acceptat printre ceilalti. Esti doar o rotita intr-un angrenaj, dar efectul creat prin unirea tuturor e fantastic.

Horoscop 24 aprilie 2016

Gemeni

Viata de familie este in prim plan, dar totusi nu e vorba de prea multa armonie, ci apar diverse neintelegeri, mai ales de natura financiara. Sotul nu este de acord cu lista de cumparaturi a sotiei, iar sotia nu pare a fi prea incantata de deciziile partenerului de viata, ca atare conflictele dintre barbat si femeie pot ajunge azi intr-un punct de maxim, in care orgoliile sunt gata sa rabufneasca. Fa un efort sa-ti controlezi reactiile impulsive, ca sa nu strici o zi de duminica ce ar putea fi petrecuta mult mai frumos.

Citeste si: HOROSCOP: Aceste zodii isi schimba viata cu 180 de grade 

Citeste si: Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2016. Vesti bune pentru Lei

Rac

Joci un rol foarte important in viata unor persoane care nu-si mai gasesc calea, care nu mai au nimic frumos de care sa se agate pentru a reveni la lumina. Tu intri in calea lor ca o lumina clarificatoare, pentru ca esti un exemplu demn de urmat pentru ei, un exemplu de optimism, de succes si de creativitate care le-a demonstrat pe viu ca succesul este posibil, ca visele se implinesc si ca exista si lucruri bune pe lume. Fii alaturi de ei, incurajeaza-i, nu-i lasa sa alunece spre depresie, ci ofera-le tu un pont care sa-i ridice din nou la suprafata. Tu detii azi cheia revenirii lor la normal, deci da-le-o cu generozitate! Ei nu stiu ce sa faca, dar tu stii ce e bine pentru ei, deci vorbeste-le cat de multe solutii exista. Daca tu ai putut, pot si ei!

Leu

Dialogul este un pic cam agitat astazi, pentru ca ai tinut in tine mult timp o serie de aspecte bine pazite carora le-a venit acum randul sa fie exprimate. E vremea destainuirilor, a adevarurilor spuse pe sleau, a secretelor descoperite, dar e posibil ca efectul acestor confesiuni sa nu fie unul prea placut, ci pot genera tensiuni si mai mari. Daca ai continua sa taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relatia ta cu anumite persoane, pentru ca nu oricine apreciaza sinceritatea si dezvaluirile transante.

Fecioara

Desi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, tu ai mari rezerve si nu te lasi convins de promisiunile lor. Preferi sa te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar daca si tu faci parte dintre cei mai mari visatori, viata te-a invatat destule lectii despre diferenta dintre realitate si vis. Cum te-ai mai fript si altadata crezand in utopii descrise frumos de altii mai idealisti decat tine, acum sufli si-n iaurt si nu crezi pana nu vezi.

Horoscop 24 aprilie 2016: Citeste previziunile astrelor pentru zodia ta!

Balanta

Cand esti in preajma celor dragi, iti permiti sa te alinti un pic si sa te porti ca un copil. E semn ca totul e armonios si bun intre voi si atmosfera aceasta e perfecta pentru o zi care va apropie si mai mult unii de altii. Daca mai e rost si de o reuniune de familie, ori acum, ori in perioada imediat urmatoare, atunci totul se transforma in distractie. In centrul atentiei se vor afla copiii caci merita sa te cobori un pic la nivelul celor mici. Recunoaste ca undeva, in adancul sufletului, ai ramas un copil si astfel de momente te ajuta sa te manifesti liber.

Scorpion

Cand esti in preajma celor dragi, iti permiti sa te alinti un pic si sa te porti ca un copil. E semn ca totul e armonios si bun intre voi si atmosfera aceasta e perfecta pentru o zi care va apropie si mai mult unii de altii. Daca mai e rost si de o reuniune de familie, ori acum, ori in perioada imediat urmatoare, atunci totul se transforma in distractie. In centrul atentiei se vor afla copiii caci merita sa te cobori un pic la nivelul celor mici. Recunoaste ca undeva, in adancul sufletului, ai ramas un copil si astfel de momente te ajuta sa te manifesti liber.

 

Sagetator

Aveai o mare greutate pe inima pentru ca nu erai multumit de felul cum te tratau unele persoane. Te judecau gresit, nu te cunosteau asa cum esti tu cu adevarat si aruncau pe umerii tai vini care nu ti se cuveneau. Daca tu nu te simti vinovat de nimic, de ce preiei aceste poveri pe sufetul tau? Lupta pentru a demonstra care este realitatea, arata-le cu suflet curat si inocent esti si pana la urma isi vor retrage rusinati cuvintele si judecatile nedrepte la adresa ta. E firesc sa te supere aceasta atitudine incorecta, dar trebuie sa te ridici pentru a demonstra adevarul si nu sa preiei pe umerii tai ceva de care chiar nu esti responsabil.

Horoscop 24 aprilie 2016

Capricorn

Daca cineva iti cere sa pastrezi taina pe care ti-o impartaseste, trebuie sa fii discret si sa-i respecti intimitatea, exact asa cum doreste. Esti un confident de incredere, nimeni nu stie sa taca mai bine ca tine, la nevoie. Oricat de mare sau de greu ar fi secretul pe care ti-l spune intre patru ochi, nu pica in ispita de a-l transmite la toata lumea, fiindca isi va pierde increderea in tine. Daca ai promis ca taci si nu mai spui la nimeni, asa sa faci, pentru ca l-ai putea dezamagi cumplit daca vei rasufla informatia spre altii.

Varsator

O gandire pozitiva, tonica, optimista e creatoare de adevarate miracole si tu stii deja foarte bine asta, pentru ca ti-ai dovedit de multe ori inainte ca atunci cand spui sigur pe tine POT, acel lucru chiar se intampla. Acelasi lucru trebuie sa-l faci si azi, pentru ca esti in fata unui moment decisiv de care depinde imaginea sau renumele tau, deci faci un pas in fata cu incredere deplina in ceea ce stii. Nici urma de trac, nici urma de nesiguranta in vorbele tale, iar aceasta atitudine de stapan pe situatie te va ajuta sa-ti atingi scopurile mult mai usor. Tu faci un pas azi cu incredere maxima ca de aici se va naste cel mai bun lucru. de aceea spui da oportunitatii de a arata cine esti, ce poti si cate stii!

Pesti

Desi esti genul de om care trece multe cu vederea de dragul celorlalti, de data aceasta ai o ambitie cu totul ciudata, ce te face sa te lupti pentru parerile tale pana in panzele albe. Nu mai tolerezi orice, nu mai accepti orice conditii, ci ai ceva de spus si sustii pana la capat ideea ta ferma. Chiar daca la originea acestor animozitati sunt banale diferente de gusturi, de data aceasta vrei ca parerea ta sa fie ascultata si respectata, dar nu inseamna ca-ti poti impune dorintele asupra tuturor.

Horoscop oferit de ACVARIA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top