Connect with us
Horoscop 25 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 25 august 2016: Multe drumuri pentru Tauri

Sagetator

Iti convine de minune atmosfera calma care se lasa peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou in atentie. Ocupa-te de o serie de lucruri banale care tot astepta la rand, dar dupa ce le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca, dintr-o data, se elibereaza lista ta de sarcini, lasand loc pentru multe alte preocupari interesante.

Fa un efort sa termini acele aspecte minore de care pana acum nu aveai chef sa te ocupi, pentru ca vei sterge dintr-un foc un sir lung de maruntisuri care se tot aglomerau. Scapi de ele si rasufli usurat!

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Capricorn

Nici ratiunea si nici logica nu va decide azi ce trebuie facut, ci e o situatie in care inima isi va lasa amprenta asupra actiunilor tale. Va fi o decizie luata din colaborarea dintre sentimente si instinct, cele care simt exact incotro va merge o problema pe care mintea ta parca nu o poate gestiona cum se cuvine.

Degeaba ai invatat o multime de lucruri de-a lungul vietii, pentru ca vei vedea ca tot ceea ce iti transmite vocea ta interioara este ceea ce conteaza mai mult. Lasa emotia sa aleaga ce e mai bine pentru tine!

Varsator

Banii vin si se duc cat ai clipi, dar nu conteaza ca dispar atat de repede, ci ca, datorita lor, mai stergi de pe lista de restante o serie de cheltuieli care te apasa pe umeri ca o povara. Si azi ai putea scapa de mai multe facturi dintr-un foc.

Sunt sume mici, nu se poate spune ca scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare si vei incheia ziua cu un sentiment de satisfactie ca ai mai onorat cateva datorii si luna aceasta. Chiar ar fi indicat sa te indrepti azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru ca ai putea plati mai multe deodata, si lista cea lunga se va micsora!

Pesti

Esti blocat intr-un punct sensibil si nu gasesti in tine forta sau motivatia de a trece peste el. Ai avea nevoie de incurajari de pe margine, de sustinerea celor din jur, dar, cand te uiti in preajma ta, nici acestia nu sunt in toane mai bune, ca atare ziua pare sa fie ratata din multe puncte de vedere, avand impresia ca bati pasul pe loc.

Daca vezi ca nimic nu inainteaza, ocupa-te de cu totul alte aspecte, mai banale si mai simple, pentru ca cele carora le acorzi mai multa importanta nu inainteaza. O zi de pauza ar fi de preferat, dar daca nu ti-o poti permite, nu te crampona de piedici, fa altceva!

Horoscop 25 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top