Connect with us
Horoscop zilnic 27 august 2016

Știri

Horoscop zilnic 27 august 2016. Leii vor primi vesti proaste

Sagetator

Apare sansa unui parteneriat nou in viata ta, deci trebuie sa-ti prezinti foarte clar intentiile, ce ai tu de oferit in aceasta asociere, dar si ce pretinzi de la tabara cealalta. O colaborare de acest gen nu se poate baza doar pe investitia uneia din parti, ci fiecare trebuie sa puna laolalta resurse asemanatoare.

Daca cel din fata ta nu are mai nimic de oferit, ci doar profita de bunavointa ta, aceasta nu se numeste asociere, deci deschide bine ochii! Nu te lasa atras intr-o combinatie din care doar tu depui toate eforturile, iar celalalt, la final, doar culege roadele. Si el si tu trebuie sa contribuiti echitabil!

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Capricorn

Iubirea vine la pachet cu de toate: si cu momente de euforie, si cu suferinte dintre cele mai profunde, dar toate trec, nimic nu e vesnic. Trebuie sa fii pregatit azi pentru un mic cutremur in viata sentimentala, pentru ca persoana iubita face o greseala, arunca o vorba in vant, scoate la iveala o latura neplacuta a caracterului sau, dar atentie: aceleasi gafe le poti face si tu intr-un moment mai fragil.

Este unul din acele hopuri in care trebuie sa demonstrati cat de puternica e relatia voastra, cat de uniti ramaneti la greu, cat de pregatiti sunteti sa faceti fata probelor de destin. Iubirea nu inseamna doar zambete, flori si fericire.

Varsator

Sunt momente cand cel mai bine e sa ramai in umbra si sa nu atragi prea mult atentia asupra ta, pentru ca unii abia asteapta sa se lege de cel mai mic motiv ca sa te critice sau sa te atace. Mai bine taci si faci, decat sa povestesti inainte de ai de gand sa realizezi, pentru ca rautatile unora te-ar putea opri din elan inainte de a incerca.

Nu ai alaturi de tine companioni prea buni, ci mai degraba nimeresti printre invidiosi care stau cu ochii pe tine gata sa-ti fure ideile sau sa-ti taie elanul. Daca vezi ca nu ai cu cine discuta astazi, mai bine stai pe margine si-i lasi pe ei sa se manifeste cum vor, dar nu interveni ca sa nu atragi tirul sagetilor lor catre tine.

Pesti

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau prin mediile prin care treci, iesi imediat de acolo, ca sa nu te influenteze si pe tine negativ. Esti ca un burete care absoarbe energiile celor cu care intri in contact, iar azi nu ai parte de tovarasi prea placuti.

Unii critica prea mult si nimic nu le convine, altii aduc injurii sau barfesc, deci cum sa te simti in largul tau intr-un spatiu din care lipsesc bunavointa, amabilitatea, armonia? Cel mai bine e sa eviti astfel de grupuri, pentru ca vei simti de la o posta daca ceva nu e in regula acolo. Daca ii tolerezi asa, nu trece mult si te iau si pe tine in vizor cu judecati severe.

Horoscop 27 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top