Connect with us
Horoscop zilnic 28 iunie 2016

Știri

Horoscop zilnic 28 iunie 2016. Racul, intr-o cursa contracronometru

Horoscop 28 iunie 2016. Previziuni detaliate 28.06.2016

Berbec

Este o zi de succes in care ti se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distractie. Primul plan vizat de vesti excelente este cel sentimental, deci programeaza-ti pentru azi o intalnire cu persoana iubita sau iesi undeva, ca nici nu stii de unde sare iepurele si termini ziua indragostit lulea. Si la serviciu se pot auzi vesti bune, pentru ca reusitele vin pe banda rulanta, si ai un sentiment puternic de succes, de satisfactie profesionala. Toate ar trebui sa mearga ca pe roate azi, caci apar suficiente ocazii de a zambi, de a sarbatori, de a transmite lumii cat de bine s-au rezolvat toate.

Taur

Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. Intalnesti multi oameni care iti pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merita puse in aplicare, vin informatii care te pot ajuta sa restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vietii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple pareri, deci te poti folosi de ele cat se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici in proiectele tale. Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati. Si e si asta o senzatie placuta de prosperitate!

Gemeni

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

Citeste si: Horoscop iulie 2016. Probleme de cuplu pentru Tauri

Rac

Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Tu ai o relatie cu totul speciala cu timpul, esti eficient, organizat, iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune, ca le-ai lasat sa treaca sigur ca iti ajunge cat ai, intri in criza de timp si incepi sa faci gafe si regreti ca nu ti-ai organizat mai bine sarcinile inainte. Acum e deja prea tarziu, dar inveti din toate!

Leu

Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. Inainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai asteapta putin sa vezi daca apar ceva informatii suplimentare prin care sa te lamuresti mai bine ce aduce noua atitudine de viata. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obisnuinta, pentru ca nu ai forta de a renunta la ceea ce ai deja, dar poate e si mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai mediteaza asupra ei, pentru ca intr-o zi ii vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tavalug!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top