Connect with us
Horoscop 29 aprilie 2016. Ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in aceasta zi. Previziuni detaliate.

Știri

Horoscop zilnic 29 aprilie 2016. Vinerea neagra pentru Lei!

Balantele trebuie sa analizeze cu calm o situatie, pentru ca de deciziile pe care le iau acum depinde soarta unei actiuni de lunga durata. De asemenea, Pestii vor avea un noroc imens.
Previziuni detaliate 29.04.2016:

Berbec

Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie sa faci mari concesii, dar tu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta tu esti cel care renunta la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar esti convins ca sacrificiul tau e un gest intelept, pentru ca, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine. Taci si suporti nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plati si atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toata lumea. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Taur

Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara. Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

Citeste si: Nicoleta Svarlefus: Mercur retrograd in Taur

Gemeni

Ai facut candva o greseala si nu te poti inca debarasa de acest gand, incat vezi in continuare critici, inamici si pericole peste tot. Ori ti se aminteste intruna despre situatia neplacuta de demult, ori faci ce faci si tot despre ea vorbesti, pentru ca a devenit un fel de balast pe care il tot cari dupa tine. Este vremea sa privesti inapoi cu tupeu si sa repari situatia, daca se poate, sau sa o stergi complet din amintire, pentru ca te trage inapoi.

Horoscop 29 aprilie 2016

Rac

Te simti excelent in societate, printre oameni, deci fa tot posibilul sa nu stai singur nicio clipa. Doar in colective largi de oameni, chiar si pierdut prin spatii publice aglomerate, cum ar fi o vizita la mall sau o manifestare publica in aer liber, te simti ca nou, pentru ca primesti energie din comunicarea cat mai variata cu oamenii. Nimeresti intr-un anturaj vesel, tonic, in care distractia e la ea acasa, si te-ai putea integra si tu foarte bine printre ceilalti, pentru ca te poti exprima liber, fara inhibitii si fara complexe.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top