Connect with us
Horoscop 29 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 29 iulie 2016. Taurii sunt dezamagiti

Sagetator

Ideile care se nasc acum in mintea ta te vor duce foarte repede la niste rezultate demne de toata lauda, ca atare scoate-le la lumina si pune-le in aplicare imediat. Cu cat pornesti mai entuziast si mai optimist, cu atat roadele se vor arata mai repede. Imagineaza-ti ca afacerea pe care vrei s-o pornesti acum e abia la faza de samanta, dar numai de tine depinde cum o sadesti, o ingrijesti si o dezvolti ca sa ajunga la revolta bogata in cel mai scurt timp. Totul e sa pornesti cu incredere si siguranta in succesul final, fara sa te gandesti la piedici. Fii sigur ca cele mai bune idei si solutii vin chiar din inima ta!

Capricorn

Cauta adanc in inima ta cele mai bune solutii pentru situatia in care te afli. Nu neaparat experienta de viata are ceva de zis aici, ci sentimentele tale cu privire la ce se petrece. Sunt senzatii pe care le tii ascunse in suflet si care dau indicii cu privire la ce trebuie sa faci, totul e sa ai curaj sa le scoti la lumina si sa le urmezi. Ca e un presentiment negativ, care te trage de maneca sa nu te implici intr-o situatie cu factor de risc sau, dimpotriva, e o dorinta puternica de a face ceva, si daca iti urmezi aceste emotii (pozitive sau negative, asadar) este exact reactia potrivita in cazul de fata. Vezi ce simti si actioneaza conform trairilor tale!

Varsator

Nu te crampona de o piedica normala in drumul tau spre rezultatul visat. Daca ceva te opreste acum din elan, e un semn bun, in sensul ca iti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Uneori, hopurile pe care le intalnesti pe parcurs sunt doar un avertisment cu privire la directia pe care mergi, la instrumentele de care te folosesti, deci ar fi nevoie, din cand in cand, sa treci in revista resursele. Stii cum se spune: paza buna trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol il are. Sa te oblige sa deschizi mai bine ochii si sa iei niste masuri drastice si eficiente!

Pesti

Abia astepti etapele urmatoare ale unui proiect pe care l-ai inceput cu mult entuziasm. Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti multumit de modul in care se contureaza deja rezultatele catre care ai pornit si fiecare clipa care te apropie si mai mult de finish, iti amplifica ambitia si dorinta de succes. Fiecare reusita de pe parcurs devine startul catre un alt nivel si, din aproape in aproape, se cladeste un succes de toata frumusetea. E bine sa-ti etapizezi ascensiunea, fara sa-ti stabilesti direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.

Horoscop 29 iulie 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top