Connect with us
Horoscop 3 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 3 august 2016. Capricornii ar trebui sa aiba grija

Horoscop 3 august 2016. Previziuni detaliate pentru 03.08.2016!

Scorpionii ar trebui sa se lase purtati si sa nu incerce sa controleze mersul evenimentelor, in timp ce anturajul nefast le strica ziua Taurilor. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Fii un pic mai atent la ceea ce iti transmite organismul, pentru ca ai putea fi tentat sa-i oferi mai mult decat are nevoie. Putin rasfat nu strica nimanui, dar totusi aluneci incet spre unele excese care pot lasa urme asupra corpului tau. Ca ai tendinta de a manca mai mult, ca esti atras de activitati care nu-ti fac bine sau sa te lasi dominat de placeri nesanatoase, fii sigur ca toate acestea vor avea efecte asupra starii tale de bine. Poate pe moment e comod si confortabil sa te complaci in bucuria simturilor, dar peste cateva zile s-ar putea numara kilogramele in plus sau orele nedormite.

Taur

Anturajul nefast in care te afli este cel mai rau lucru care ti se poate intampla, ca atare, daca vrei o zi de succes, alege-ti cu mai multa grija companionii. Ai ghinionul de a atrage langa tine oameni care se plang intruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu stiu altceva decat sa critice si sa strice si cheful altora cu atitudinea lor negativista. Daca te prind intr-o pasa sensibila, exista riscul sa te molipsesti de la ei si toate sa ti se para in jur urate, dar ai totusi sansa de a alege: vrei sa fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta si totul va merge bine. Schimbarea e la tine!

Gemeni

Simti ca cineva mult mai puternic decat tine, din alte dimensiuni, iti ghideaza pasii in directii noi, si pentru ca nu detii tu controlul, asa cum iti place de obicei, esti nesigur pe tine. Mai lasa si destinul sa te duca unde vrea el, fara sa tii tu volanul strans in maini, pentru ca nu ai de unde sa le stii tu pe toate. Vei vedea ca tot ce se petrece acum in calea ta e spre binele tau deci nu are rost nici sa te temi, nici sa te opui. Esti in siguranta si vei primi, la final, exact ce ti se potriveste. Lasa-te dus de val: totul va fi bine!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru. O zodie afectata de energii distructive in luna august

Rac

Experienta acumulata de tine poate fi pusa si in slujba altora, ca atare dedica-te celor care au nevoie de ceea ce stii tu sa faci. Nu te deranjeaza deloc sa lucrezi pentru altii, pentru ca stii ca rolul tau, prin exemplu personal, e sa-i ghidezi pe cei care inca isi cauta calea. Tu stii ce faci, si le poti arata si lor ce trebuie sa faca, dar nu te rezumi doar la informatii teoretice adunate de prin carti, ci pui efectiv umarul pentru a le arata practic ce e de facut. Te vor privi cu recunostinta si cu admiratie, pentru ca ai uitat de timpul si treburile tale pentru a darui ceva din bagajul tau de informatii celor aflati la inceput de drum.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top