Connect with us
Horoscop zilnic 3 iunie 2016. Leii intind coarda periculos de mult

Știri

Horoscop zilnic 3 iunie 2016. Leii intind coarda periculos de mult

Horoscop zilnic 3 iunie 2016. Previziuni pentru 03.06.2016!

Berbecii primesc o veste care le strica toate planurile, iar Balantele ar fi de preferat sa isi tina gura inchisa, pentru ca ar putea spune ceva foarte nepotrivit.

Berbec

Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.

Taur

Nu te lasa doborat de o banala piedica. Daca te prinde intr-un moment fragil, gata sa renunti la cel mai mic hop, vei regreta mai tarziu slabiciunea de acum, ca atare aduna-ti fortele si lupta, orice ar fi. Vei fi mandru cand vei fi depasit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omeneasca de altfel, dar totul e o chestiune de vointa, totusi! Piedici exista la tot pasul, dar asta nu inseamna ca renunti de fiecare data, ci descoperi in tine resurse fantastice de energie si de ambitie pentru a ajunge acolo unde doresti, chiar daca e greu.

Citeste si:Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

Gemeni

Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt calatorii cu rezultate pe masura asteptarilor tale. Totul va iesi foarte bine, ca atare fa-ti bagajele sa pleci in alta locatie pentru a-ti aduce contributia la diverse planuri profesionale. E nevoie de tine undeva in alta parte decat erai obisnuit, pentru ca experienta ta este necesara rezolvarii rapide a unor sarcini. Te intorci acasa multumit, cu sarcina indeplinita, chiar daca deplasarea in sine poate fi obositoare.

Rac

Nu te baza pe sfatul pe care ti-l ofera astazi un amic, deoarece nu prea e in cunostinta de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncata in vant, care nu se bazeaza nici pe studiu, nici pe experienta. E doar o parere, fara sa analizeze situatia in profunzime, de aceea ar fi mai bine sa n-o privesti ca pe litera de lege. Maine s-ar putea sa-si dea seama ca a gresit si sa incerce sa dreaga busuiocul cu o gluma, dar pentru tine ar putea fi prea tarziu. Nu te increde in cei care promit multe din prima, pentru ca ei nu stiu cat de complicata e situatia.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top