Horoscop zilnic 30 august 2016. Fecioarele au succes in cariera

Horoscop zilnic 30 august 2016-Sagetator

Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine.

Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

Horoscop zilnic 30 august 2016-Capricorn

Datorita anturajului foarte tonic in care te afli, si ziua ta va fi una de mare succes. Te molipsesti de buna dispozitie de la cei din jurul tau si ai o colaborare foarte buna cu toata lumea.

Parca ati forma o mare familie deoarece fiecare participa trup si suflet la evenimentele celorlalti. Poate se iveste si o ocazie excelenta de celebrat, pentru ca v-ati adus cu totii contributia la o mare reusita care acum merita pusa mai mult in valoare. Nu se poate vorbi de o competitie, de o lupta pentru suprematie aici, de parca fiecare e castigator in felul sau.

Horoscop zilnic 30 august 2016-Varsator

Lasa-ti inima sa respire din nou, pentru ca ai tinut-o inchisa intr-o zona obositoare care a lasat urme asupra ta. E momentul sa te descatusezi de emotiile negative in care ai stat captiv de buna voie, desi ai fi putut lupta cu aceste stari nefaste. Lupta cu depresia, cu tristetea, cu senzatia ca nimeni nu te iubeste, pentru ca te inseli!

E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, si pentru ca orizonturile sunt innegurate, ai tendinta de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alaturi de tine pentru a-ti distrage atentia de la ceea ce te apasa, totul e sa-l lasi sa te ajute.

Horoscop zilnic 30 august 2016-Pesti

O vreme ai stat pe margine asteptand nici tu nu stii ce anume, dar azi iei taurul de coarne si faci un mare salt inainte, iesind din zona de confort. Nu trebuie sa astepti pasiv sa se intample o minune, ci succesul depinde numai de propria ta vointa. Depaseste-ti propriile temeri, limite, incertitudini si fa un pas in fata, pentru ca primul pas e cel mai greu, dupa el vine o intreaga poveste.

Este un moment excelent sa-ti pui vointa la treaba, pentru ca nu asteptarea cuminte de pe margine e solutia in situatia de fata. De tine depinde sa dai startul curajos intr-o noua aventura, chiar daca nu e deloc una simpla.

Horoscop 30 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More