Connect with us
Horoscop 31 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 31 august 2016. Berbecii sunt tensionati

Horoscop 31 august 2016. Previziuni pentru 31.08.2016.

Sagetatorii trebuie sa porneasca cu incredere pe noul lor drum. Nu au ce cauta panica si teama pentru ca apar numai evenimente pozitive in calea lor.

Berbec

Esti extrem de tensionat inaintea unui eveniment cu un impact emotional major asupra ta. Simti ca nu te mai poti controla, ca trairile tale devin din ce in ce mai intense si se schimba de la o ora la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum esti bine si zambesti, peste o ora deja aluneci spre nesiguranta.

E un trac din ce in ce mai puternic ce pune stapanire pe tine, la fel cum simte actorul inaintea premierei. Nu stii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi si tremuri ascuns cu fiecare clipa care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atata!

Citeste si: Top 5 zodii de FEMEI EXTRAORDINARE

Taur

Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii – doar stii ca ai si tu destui! – vei readuce dialogul la cel mai placut nivel.

Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si cu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!

Gemeni

Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicata si persoana iubita. Poate azi faci cunostinta cu cel care iti va da sufletul peste cap pentru cativa ani de acum inainte. Poate te decizi, finalmente, ca e vremea sa te casatoresti si sa intri in randul lumii.

Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viata de familie sau viata de cuplu, evenimente care pot ramane scrise cu litere de aur de acum incolo in istoria ta personala. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Rac

Greu te vor intelege ceilalti, astazi, pentru ca te comporti atipic: parca esti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimanui, care isi pune in valoare doar propria originalitate, un deschizator de drumuri care nu accepta reguli sau ordine rigide de la altii. Mentine-ti acest spirit de independenta care te cuprinde, pentru ca poate fi exact ce aveai nevoie ca sa schimbi o stare de lucruri ce alunecase in monotonie si banal.

Prin deciziile ciudate, indraznete, revolutionare de astazi, practic intorci totul pe dos, dar ii dai si o cu totul alta directie de evolutie, care ti se pare mult mai interesanta si entuziasmanta. Elibereaza-te de regulile altora, fii cu un pas inainte!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top