Connect with us
Horoscop 5 iunie 2016. Ce au pregatit astrele pentru ziua de duminica. Ce zodii vor fi avantajate in ultima zi din saptamana.

Știri

Horoscop zilnic 5 iunie 2016. Varsatorii se simt neglijati

Horoscop 5 iunie 2016. Previziuni detaliate 5.06.2016!

Taurii isi pierd calmul cand sunt criticati de interlocutori, iar Leii trebuie sa isi controleze vorbele si tonul pentru a nu-i rani pe cei din jur.

Berbec

Ai nevoie de putina liniste, pentru ca sufletul tau e incarcat de emotii care nu-ti fac deloc bine. Detaseaza-te de toate, ia-ti o zi complet libera si ocupa-te de ceea ce-ti bucura inima. Somn, muzica de relaxare, cateva ore de SPA, orice consideri ca iti umple bateriile merita pus azi in capul listei de sarcini, pentru ca vor restabili nivelul tau optim de energie. Nu trebuie sa faci nimic din ceea ce iti provoaca stari negative ce teama, de stres, de oboseala fizica sau psihica, deci adu-ti aminte, pentru cateva ore, de tot ce doreste sufletul tau si ofera-i cu generozitate!

Taur

Nu reusesti sa pastrezi dialogul pe un teren amiabil ci iti cam pierzi calmul caracteristic atunci cand intelocutorii tai te critica, iti pun la indoiala argumentele sau uita de bunele maniere. Conversatiile pe care le porti azi au la origine o scanteie de scandal care, daca nu e stinsa din fasa, poate genera un conflict de proprotii. Razboiul de idei este bun atat timp cat fiecare preia ceva din parerile celuilalt, altfel va deveni doar o ciondaneala fara sfarsit. Incearca sa aplanezi disputele.

Citeste si: Cum fac sex zodiile in luna iunie 2016

Gemeni

Se pun in balanta fidelitatea si loialitatea in cuplu, pentru ca a venit vremea sa purtati o discutie fata in fata, cu maxima sinceritate, prin care sa spuneti fiecare ce e bine sau ce nu merge in relatia voastra. Esti un pic mai rezervat, de parca l-ai banui pe partener de gesturi incorecte, dar daca ai analiza la rece situatia, ti-ai da seama ca amandoi aveti si defecte si calitati in felul in care tratati relatia. Ce oferi, tot asta primesti, deci fii cinstit daca vrei acelasi lucru.

Rac

Trebuie sa faci ceva sa te eliberezi de anturajul nefast in care nimeresti azi, altfel iti va strica toata ziua. Te va acapara cu probleme, lipsuri, boli, suparari, or tu nu ai deloc aceleasi preocupari ca acestia, de aceea e absolut necesar sa te rupi de astfel de medii apasatoare. Poate au nevoie de ajutorul tau, asa o fi, dar ce vina ai tu ca sa preiei pe umerii tai toate necazurile acestora? Ori te prefaci ca nu ii auzi, ori participi cu ceva sa depaseasca si ei momentul ca sa te poti relaxa dupa aceea.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top