Horoscop zilnic 6 august 2016. Taurii primesc vesti contradictorii

Leu

Nu te crampona de un banal hop, pentru ca detii toate resursele pentru a face fata cu succes oricarei piedici. Nu ai nicio vina pentru felul in care s-au impotmolit lucrurile, altii au avut un rol ca s-a ajuns aici, dar tu ai exact solutiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Atitudinea pozitiva de invingator increzator in fortele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situatii. Daca-ti torni cenusa in cap, asa cum fac cei din jurul tau, nu faci altceva decat sa-ti tai singur creanga de sub picioare si sa bati pasul pe loc, fara iesire.

Horoscop 6 august 2016

Fecioara

Ti-e frica de judecata aspra a celor din jur si, ca sa nu intri in gura lupului, preferi sa ramai tacut si anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte si meritate, poate te-ar ajuta sa indrepti o situatie de care te faci vinovat, dar azi nu te simti in stare sa faci fata unui tir de atacuri. Esti mai sensibil, incat o vorba dura te-ar dobori cu totul, de aceea ori faci tot posibilul sa repari problema inainte ca ea sa devina subiect de critica, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua in vizor, macar pana se calmeaza atmosfera.

Citeste si: Cum este fiecare zodie de foc la pat

Balanta

Este momentul unei analize la rece inainte de a extrage o concluzie finala, deci pregateste-te de o recapitulare cat se poate de obiectiva. Cantareste situatia pe toate partile, impartial, detasat, fara a te lasa impresionat de nici un fel de argument emotional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro si contra, te va ajuta sa iei o decizie corecta. Cere ragazul necesar pentru aceasta analiza, fara ca nimeni sa nu incerce sa te impinga de la spate.

Scorpion

Nu te grabi sa cheltuiesti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atatea eforturi intr-o directie care iti face azi cu ochiul. Poate cineva incearca sa te atraga intr-o afacere sau, daca iesi la cumparaturi, vezi un obiect pe care ti-l doresti atat de mult incat esti gata sa deschizi portofelul pentru a-ti satisface acea dorinta. Vei regreta mai tarziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rau sa pleci azi de acasa fara bani in buzunar. Asa vei evita ispita de a da totul pe cine stie ce atractie costisitoare!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More