Connect with us
Horoscop zilnic 6 iunie 2016. Berbecii primesc bani

Știri

Horoscop zilnic 6 iunie 2016. Berbecii primesc bani

Horoscop zilnic 6 iunie 2016. Previziuni detaliate 5.06.2016!

Berbecii culeg roadele muncii depuse pana acum si e posibil sa primeasca bani.

Berbec

Daca tot ai un ban la dispozitie, il folosesti cu cap intr-o directie care va evolua foarte bine. Nu cheltuiesti si, gata, s-au dus toti banii, ci ceea ce decizi cu acesti bani va genera venituri suplimentare in viitor. Afacerile si investitiile pe termen lung sunt favorizate, deci gandeste-te foarte bine ce anume ti-ar placea sa faci si din care sa apara si castiguri. Esti multumit de felul in care cresc veniturile, pentru ca vezi sub ochii tai ca sunt intr-o crestere certa. Si poate fi si mai bine…

Taur

Probleme cu banii zici? Nici vorba, deci scoate din vocabular sau din gand cuvinte precum saracie, datorii, griji materiale. N-au ce cauta in mintea ta, pentru ca ele sunt cele care pot naste alte probleme. Gandirea pozitiva face minuni astazi, ca atare incarca-te cu termeni benefici, precum abundenta, bogatie, prosperitate, succes material, cumparaturi minunate! Ele au un efect excelent asupra tonusului tau general, deci fa tot posibilul sa nu discuti cu nimeni astazi despre bani cu ton panicard, negativ, trist. Invata sa vezi in jur abundenta si cheam-o cu incredere si in calea ta: o meriti!

Citeste si: Cum fac sex zodiile in luna iunie 2016

Gemeni

Este o zi furtunoasa, cu multa agitatie, cu replici taioase, cu gesturi bruste. Nici tu nu le agreezi la altii, dar nici pe ale tale nu le poti controla eficient. Orice interactiune cu oamenii de aceeasi varsta se poate solda cu dispute pe marginea unor pareri extrem de variate. In loc sa accepti ideea ca fiecare gandeste altfel, ca toti sunteti diferiti, incerci sa-ti argumentezi pozitia ceva mai agresiv decat de obicei, ripostand aspru la parerile adverse. Cineva trebuie sa se retraga din acest conflict, altfel totul poate denatura intr-un scandal ce poate duce la o relatie esuata.

Rac

Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia. Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top