Connect with us
Horoscop 7 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 7 august 2016. Racii trebuie sa se bucure

Horoscop 7 august 2016. Previziuni pentru 7.08.2016.

Leii ar trebui sa profite de ziua de duminica si sa analizeze ce au de facut, in timp ce Capricornii au anumite rezerve in ceea ce priveste un drum facut azi. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Viitorul e foarte generos in oferte pentru tine, incat ai avea chiar si mai multe variante la fel de interesante de ales si nu stii foarte clar pe care s-o alegi. Greu de crezut ca te vei putea folosi de toate in mod egal, deci trebuie sa depui un oarecare efort acum, ca sa alegi doar una dintre caile asupra careia sa te concentrezi serios dupa aceea. Daca vei incerca sa joci pe doua planuri simultan, s-ar putea sa nu iasa bine nici unul, dar nici sa alegi o cale si tu sa ramai obsedat de cealalta (ce-ar fi fost daca alegeam planul B?) nu e in avantajul tau. Daca tot te-ai decis, mergi pe calea aleasa si du la indeplinire sarcina asumata. Va iesi foarte bine!

Taur

Nu te grabi, lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se poate solda cu un esec greu de reparat. Parca ai fi inaintea unei decizii cu efecte pe termen lung si nu ai voie sa faci o alegere gresita, pentru ca nu se mai poate modifica dupa aceea. Altfel spus, asa cum iti vei asterne, asa vei dormi, deci ai grija ce faci! Ia-ti tot ragazul necesar de gandire, nu te opri la prima concluzie care iti vine in minte, pentru ca mai pot aparea informatii folositoare pe parcurs. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a spune ce ai ales!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru. O zodie afectata de energii distructive in luna august

Gemeni

Iubirea este prin preajma si iti poate invada toate simturile, toate gandurile, incat nu vezi in jur decat iubire! Ai putea cuceri usor inima unei persoane care ti-a atras in mod special atentia, dar si tu poti cadea in mrejele cuiva de parca ti-ai fi pierdut complet uzul ratiunii. Greu sa mai gandesti limpede intr-o astfel de situatie, greu sa lupti cu ceea ce simti, pentru ca azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, si nu vei reusi sa i te opui, incat se poate vorbi de o poveste care-ti ia complet mintile. Nu e musai ca de aici sa iasa o relatie de viitor, ci parte mai mult o escapada, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

Rac

Bucura-te de tot ce ai la dispozitie, pentru ca, daca ai incepe sa faci o lista cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdata) sigur jumatatea plina a paharului ar cantari mai mult. Optimismul tau proverbial trebuie sa ia azi fraiele oricarei actiuni si sa o duci la indeplinire cu incredere, cu speranta, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atat de luminoasa si de senina, toate vor evolua foarte bine, ca atare incepe tot ce faci sau gandesti cu un da mare si ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, si cu asemenea afirmatii bine conturate in minte, vei culege cele mai frumoase roade.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top