Connect with us
Horoscop zilnic 7 iunie 2016. Berbecii se vor certa cu toata lumea

Știri

Horoscop zilnic 7 iunie 2016. Berbecii se vor certa cu toata lumea

Leu

Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere absoluta in succesul final si ai garantia ca, la capatul acestor eforturi, te asteapta o rasplata binemeritata. Esti foarte motivat sa tragi tare, oricat ar mai dura, de vreme ce la capat te asteapta evenimente fericite. Ai ocazia de a-ti demonstra valoarea in fata celor din jur iar atunci cand esti apreciat si ti se recunosc meritele, esti capabil de si mai multe! Uneori ai nevoie doar de o vorba buna ca sa poti merge mai departe, oricat de greu ar fi. Pe cine nu ar motiva laudele?

Horoscop zilnic 7 iunie 2016

Fecioara

Visezi frumos, vezi viitorul in lumini optimiste si abia astepti ca planurile pe care le cladesti acum doar la nivel teoretic sa devina realitate. Ai convingerea ca totul va iesi exact ca in visele tale si e doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promitator. Vei gasi mijloacele care te vor duce direct la tinta, oamenii care vor participa la materializarea visului tau si nu-ti vei pierde nicio clipa increderea ca totul va iesi perfect.

Balanta

Pleci la drum cu un sentiment neplacut, de parca nu e o calatorie pe care doreai s-o faci sau nu te indrepti spre o destinatie draga tie. O consideri o obligatie, doar ca sa-i faci altuia pe plac, si ramai cu sentimentul ca, in acelasi timp, ai fi avut atatea alte lucruri mai interesante de facut. Tocmai pentru ca pleci fara nicio tragere de inima, nimic nu-ti convine, toate te irita, toate par sa mearga pe dos, incat te intorci acasa un pachet de nervi, complet nemultumit de felul cum s-au desfasurat etapele calatoriei. Daca ai putea amana pe altadata, ai fi mult mai fericit.

Citeste si: Iata care sunt cele mai tradatoare zodii!

Scorpion

Nimic nu tine vesnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera ca un lucru care te face fericit acum, va tine asa mult si bine. Pastreaza din tot ce simti acum doar ce te poate ajuta cu adevarat. A ramane cramponat intr-o emotie, buna sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru ca vei avea tendinta de a privi lucrurile din acelasi unghi fara sa-ti dai seama ca mai sunt si alte aspecte pe margine. Nu trata totul atat de radical – ca-i perfect sau ca-i oribil – pentru ca exista si situatii de mijloc, si zone de gri, si perioade in care nu se mai intampla nimic, dar trec toate!

Sagetator

Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

Capricorn

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant. Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.

Varsator

Incearca sa stai departe de orice factor de risc, pentru ca azi numai indiferenta si detasarea te pot scoate din orice impas. Prefa-te ca nu vezi ispita rea care iti da ghes, pentru ca daca ii pici in plasa, ai avea numai de pierdut. Ca esti atras de o actiune incorecta, ca esti gata sa inseli increderea cuiva sau joci pe doua fronturi, ascuns dupa o masca ce nu ti se potriveste, fii sigur ca faptele incorecte vor iesi repede la iveala si atunci nu vei mai gasi nicio scuza. Abtine-te sa incerci doar ca sa vezi daca merge…

Pesti

Valoarea ta este contestata de o serie de colegi invidiosi pe tine, dar nu te lasi tu doborat de acestia. Dimpotriva, cand vezi ca ai rivali, inseamna ca esti valoros si trebuie sa tii la ideile tale pana in panzele albe. Totusi, asculta si parerile celorlalti, chiar daca par diametral opuse alor tale, pentru ca au si ei suficiente argumente pentru a se face auziti, doar ca tu esti cu un cap deasupra lor si te faci auzit mai usor. Agresivitatea lor nu ii ajuta sa isi impuna parerile, ci doar sa tulbure putin apele, dar pana la un punct au si ei dreptate.

Horoscop zilnic 7 iunie 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top