Horoscop zilnic 7 mai 2016. Oferta ratata pentru Pesti

06.05.2016
Horoscop zilnic 7 mai 2016. Oferta ratata pentru Pesti

Pestii rateaza inca o ocazie pe care foarte rar o mai pot intalni.

Previziuni detaliate 7.05.2016.

Berbec

Exact lucrul catre care araţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ţi inspira incredere. Poate e o situaţie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreţi amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ţi se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ţi place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

Taur

Deciziile pe care le iei acum isi vor arata efectele curand mai ales asupra corpului tau fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea facuta se va dovedi a fi foarte inţeleapta. Poate te apuci de o cura de slabire si foarte rapid se vor vedea si urmarile excelente. Poate iţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de cateva ori in viaţa si care vor crea o alta imagine asupra ta. Sa nu te mire ca nu va trece mult si lumea se va uita la tine cu alţi ochi incercand sa descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji si increderea sporita in felul in care arati.

Citeste si: Horoscop Dragoste Mai 2016

Gemeni

Primul pas spre o mare realizare e sa-i oferi acestui gand putere, ca atare stai azi puţin si gandeste, viseaza, creeaza, ridica o construcţie detaliata in mintea ta, pentru ca de aici incepe viitoarea realizare. Mai intai schiţezi totul la nivel imaginar, teoretic, asa cum ţi-ar placea sie sa fie, asteptand momentul si instrumentele potrivite pentru ca acest gand sa capete consistenţa cu adevarat si in realitate. Deocamdata ofera-ţi aceasta bucurie a visarii, lasa fantezia sa zburde cum vrea, pentru ca de aici porneste miracolul! Ca e un job nou, o iubire noua sau o casa noua, imagineaza-te ca si cum ar fi deja palpabile in viaţa ta.

Horoscop 7 mai 2016

Rac

Oboseala atinge azi cote maxime si in plan fizic, si mental, incat nu dai randament in niciunul din domeniile de care te ocupi. Il iei pe nu in braţe si refuzi sa incerci, pentru ca spui din start ca nu se poate face! Ba s-ar putea face, daca te-ai ambiţiona un pic si mai ales, daca nu te-ai lasa influenţat si de cei din jur care privesc lucrurile intr-o nota clar pesimista si nu vad nimic bun la capatul acestor eforturi. Renunţi prea repede, dar, daca tot nu ai nimic de care sa te agaţi pentru a depasi impasul, poate ar fi bine sa stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Leu

Cele mai aprinse discuţii vor avea loc in familie, pentru ca parinţii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grija la ton, indiferent din ce tabara faci parte, pentru ca se pot incinge dispute agresive daca nu sunteţi atenţi si unii si alţii. Energia aceasta, care se resimte intre pereţii casei voastre, ar putea fi canalizata si intr-o direcţie pozitiva: parinţii sa-si mobilizeze copiii la diverse activitaţi pe placul lor, iar copiii sa anime atmosfera din casa printr-o atitudine jucausa si amuzant, dar ţineţi departe, si unii si alţii, ironiile si criticile!

Fecioara

Este o zi pe placul tau, cand inima ta este rasfaţata de gesturi tandre din partea celui drag si tot ce traiesti este la intensitate maxima. Exista si sansa de a intalni o persoana cu mult sarm care iţi atrage atenţia prin aspectul fizic, printr-o voce melodioasa si un comportament extrem de amabil, incat mai e doar un pas sa se lege de aici o frumoasa poveste de dragoste. Gesturile de afecţiune trebuie sa fie reciproce si la aceeasi intensitate, altfel ai putea fi acuzat ca esti egoist si astepţi doar sa ţi se ofere, fara a da nimic in schimb.

Citeste si: Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru fiecare zodie

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *