Connect with us
Horoscop 8 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 8 august 2016. Balantele nu trebuie sa ignore sfaturile

Leu

Iubirea e la cote maxime astazi pentru tine, si ai o relatie cu totul speciala cu oameni fata de care simti o anumita afinitate sufleteasca. Prietenia conteaza enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie si de tandrete nu lipsesc din peisaj, dar vei vedea ca acestea se vor amplifica si mai mult daca esti tu cel care le daruieste primul. Nu se poate sa nu ti se raspunda frumos, amabil, afectuos, daca tu esti cel care ofera aceste gesturi de afectiune, ca atare fii generos si daruieste cu inima deschisa. Primesti inzecit, pentru ca ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni care tin la tine cu adevarat.

Fecioara

Ia taurul de coarne si spune odata pentru totdeauna ce vrei, pentru ca decizia ta de azi va restabili ordinea intr-o stare de lucruri care nu te avantaja. Asa arati cat de ferm poti fi atunci cand in joc sunt interesele tale. Cineva a avut numai de castigat de pe urma indulgentei de care ai dat dovada sau a pasivitatii cu care ai tratat anumite aspecte, dar de data aceasta ti-a ajuns cutitul la os si spui tare: gata! Si bine faci, pentru ca asa opresti intentiile unui rival sa te tot depaseasca prin mijloace incorecte, aratandu-i ca esti dispusde lupta dreapta pana la victoria finala.

Horoscop 8 august 2016

Balanta

Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in spatele propunerilor sale. Merita sa pui in aplicare ideile pe care ti le ofera pe gratis, pentru ca vei vedea ca au efecte imediate in problemele care te preocupa. Daca te incapatanezi sa respingi orice sprijin din afara pe motiv ca te descurci si singur, da, vei ajunge la un final bun in cele din urma, dar asa ai economisi timp si energie incercand variante proprii. Daca cineva iti da pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

Scorpion

Desi nu te afli in cea mai dinamica si optimista companie, ceva din interiorul tau iti spune sa rezisti, pentru ca e o stare trecatoare. Esti influentat de anturaj, si azi parca atragi spre tine cei mai pesimisti, blazati si apatici oameni, ceea ce te poate afecta si pe tine in mare masura, dar faci totusi efortul sa te integrezi printre ei, simtind ca ai un rol in acest mediu. Probabil tu vei fi sursa lor de energie pozitiva, colacul ce ii va readuce pe linia de plutire, deci iti dai seama ce important esti pentru acesti oameni? Ei plang, tu zambesti catre ei, ei coboara, tu ii ridici dupa tine, deci nu aluneca si tu pe panta pe care merg acestia. Opune-te valului descendent!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top