Connect with us
Horoscop zilnic 8 iulie 2016

Știri

Horoscop zilnic 8 iulie 2016. Momente bune pentru Fecioare

Horoscop 8 iulie 2016. Previziuni detaliate 8.07.2016.

Berbec

Trateaza lucrurile marunte care te streseaza in acest moment cu un dram de umor si lejeritate. S-ar putea sa fie mai simple decat crezi, deci ignora-le, pe cat posibil. Indreapta-ti atentia spre alte aspecte frumoase ale vietii, care iti pot abate gandul de la acele fleacuri. Chiar daca tot marunte sunt si acele lucruri spre care iti intorci azi privirea, vei vedea ca sunt de zeci de ori mai frumoase si mai demne de iubire decat motivele de stres carora le acordai importanta. Cand vei vedea cat de multe lucruri din jur merita iubirea si grija ta, de la plante pana la animale, de la soare pana la stele, de la copii pana la bunici, vei uita de nimicuri.

Taur

Uneori, simti ca esti nevoit sa mai renunti la unele vise, dar nu sa le stergi complet din minte, totusi! Sunt mici sacrificii pe care le faci pe parcurs, cand nu sunt intrunite toate conditiile unei reusite depline, dar trebuie doar sa le treci pe o linie secundara, pana in clipa cand lucrurile vor fi din nou favorabile materializarii lor. Reprimi pe moment un vis, mai stergi de pe lista de planuri cate ceva, dar asta nu inseamna ca le abandonezi complet. Va veni si vremea lor, dar acum se pare ca trebuie sa te concentrezi asupra altor planuri, mult mai urgente. Oricum, nu spune imposibil! E posibil, dar nu acum…

Citeste si: Ce iti poarta ghinion in functie de zodie

Cea mai perversa zodie masculina

Gemeni

Ziua e perfecta pentru a pleca la drum! Hai, urca in masina si calatoreste, urca in tren si mergi acolo unde te cheama inima sau, daca vacanta tocmai se termina aici, atunci intoarcerea acasa are si ea beneficiile sale. Calatoria in sine are un rol benefic pentru tine, de parca ti se reveleaza, pe parcurs sau la destinatie, un mare adevar. Ai ocazia sa intelegi ceva foarte important de la oamenii alaturi de care calatoresti sau de la elementele care-ti apar in cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificatie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la directii, la oameni, pentru ca poti intalni ceva important pentru tine de acum inainte, ceva ce, acasa daca ai fi stat, nu ar fi aparut

Rac

Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva nou si util de invatat din contactul cu persoanele cu diverse functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.

Leu

Uneori e mai bine sa te lasi purtat in deriva pe un ocean in furtuna decat sa incerci sa vaslesti cu orice pret. Asa vei pati si astazi cand toate incercarile tale de a da explicatii, de a convinge pe cei nervosi din fata ta, se vor solda cu iritarea si mai mare a adversarului Stii cum se spune: cel mai destept cedeaza, deci ce-ar fi sa fii tu inteleptul care se retrage cand simte ca apele incep sa forfoteasca? Lasa-i pe cel nervosi sa-si verse naduful pe ceilalti, dar nu pe tine, caci tu vei fi retras la timp ca sa nu te atinga furtuna! Mai bine taci si lasi uraganul sa treaca pe langa tine fara sa te afecteze.

Fecioara

Un proiect ce evolua extrem de repede, aproape mult prea repede pentru puterea ta de acceptate, pare sa se linisteasca din senin. Esti luat prin surprindere de aceasta lentoare neprevazuta, pentru ca abia te obisnuisei si tu cu viteza ametitoare in care inaintau toate. E dificil acum sa treci de la viteza luminii la viteza melcului, dar lasa un pic lucrurile sa se mai aseze inainte de a stabili care e ritmul optim de inaintare in acest demers. Poate era prea repede inainte, poate e prea lent acum, dar vei vedea ca se vor echilibra toate astfel incat sa faci pasii potriviti acestei etape.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top