Connect with us
Horoscop zilnic 8 mai 2016: Gemenii, aventura financiara periculoasa

Știri

Horoscop zilnic 8 mai 2016: Gemenii, aventura financiara periculoasa

Gemenii trebuie sa fie foarte atenti la cum isi gestioneaza bugetul, iar Taurii se vor simit tristi si derutati. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru ziua de duminica.

Previziuni detaliate 8.05.2016.

Berbec

Visezi frumos iar visele tale implica toata familia, pentru ca nu poti concepe viitorul fara cei dragi aproape. Discuti cu partenerul de viata despre o perspectiva noua spre care ai dori sa pornesti si, daca primesti din partea sa aprobare, vei trece imediat la fapte. Ai nevoie doar de sustinere, in rest esti capabil de adevarate miracole, pentru ca atunci cand e in joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun! Cat timp stii ca ai adepti care cred in tine si te incurajeaza in directia aleasa, nimic nu te poate opri din elan.

Taur

Chiar daca esti un visator prin definitie, uneori visele tale se mai si destrama. Privesti cu ochii tai cum se modifica proiectul pe care l-ai ridicat din atatea ganduri bune si, pe moment, esti derutat si trist. Nu te crampona de un esec trecator, ci concentreaza-te imediat asupra unei iesiri din impas, dar fii totusi realist cand iti stabilesti noile obiective. A visa doar la lucruri intangibile nu e in avantajul tau, caci astfel vei aduna mereu doar insuccese. Revino cu picioarele pe pamant si construieste cu puterile tale!

Citeste si: Horoscop Dragoste Mai 2016

Gemeni

Nu te aventura asa la primul pret care ti se propune, fie ca e vorba de sansa de a cumpara ceva sau de a vinde un obiect, pentru ca vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie sa mai negociezi, sa obtii un pret mai profitabil. Mai tarziu e posibil sa ti se ofere un pret mai bun si nu vei mai putea schimba cu nimic lucrurile. Nici nu te arunca in cheltuieli mai mari decat poti duce, pentru ca ai putea face abuzuri financiare greu de echilibrat mai apoi. Tine de banii tai cu dintii!

Horoscop 7 mai 2016

Rac

Nu prea iti place atmosfera acestei zile, ceva lipseste pentru a te relaxa sau a te odihni mai mult. Apar vesti neplacute sau situatii neasteptate care iti strica toata placerea weekendului. Ai ceva probleme cu parintii sau, cand iti faci calcule in legatura cu bugetul familiei, ajungi la concluzii de-a dreptul ingrijoratoare. Discuti cu partenerul despre viitoarele voastre cheltuieli si iti dai seama ca nu vei face fata tuturor facturilor si datoriilor fara a lua de pe acum unele masuri mai drastice de economisire.

Leu

Ai fost nevoit sa faci un sacrificiu, obligatoriu la vremea respectiva, dar acum regreti ca ai facut acel gest, ca ti-ai calcat pe suflet si pentru ce, in fond? Nu se vad urmarile benefice ale acelui compromis si iti pare rau ca ai coborat atat de mult stacheta… Mai asteapta, e posibil ca efectele vechilor compromisuri sa nu fi aparut inca, de aceea ti se pare ca totul merge inca intr-o directie defavorabila. Te intrebi daca a meritat.

Fecioara

Ai mare grija la afirmatiile pe care le faci astazi, chiar daca le-ai cantarit bine inainte, pentru ca au un ton categoric, ce nu va mai putea fi modificat dupa aceea. Astazi, un adio ramane adio, un nu ramane refuz pentru totdeauna, iar o decizie transanta nu va mai avea loc de intoarcere, ca atare trebuie sa fii prudent in afirmatii cu asemenea greutate. Mai bine amani marile decizii pe altadata, daca ti-e teama de consecintele propriilor tale fapte. Ceea ce spui azi, e lege!

Citeste si: Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru fiecare zodie

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top