Connect with us
Horoscop zilnic 9 iulie 2016. Geamanul sufera din dragoste

Știri

Horoscop zilnic 9 iulie 2016. Geamanul sufera din dragoste

Horoscop 9 iulie 2016. Previziuni detaliate 9.07.2016.

Berbec

Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la usa, emotionat ca, din clipa in clipa, poate aparea mesagerul divin! Informatia soseste si te face sa te simti ciudat, la prima vedere, dar dupa ce vei sta si te vei gandi la cele auzite, iti vei da seama de greutatea vestilor primite.

Taur

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Se stie ca esti un premergator, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majoritatii, dar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Citeste si: Ce iti poarta ghinion in functie de zodie

Cea mai perversa zodie masculina

Gemeni

Suferintele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai si tu piept cu o astfel de situatie in care simti ca inima ti se umple de tristete. Simti ca se destrama un vis frumos, ca ceea ce credeai ca e pe placul tau are de fapt si o fata ascunsa ce te face sa suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de sapun. Daca nu esti tu, direct, vizat de astfel de momente cu incarcatura emotionala negativa, atunci suferi pentru altcineva drag tie de parca ar fi propriile tale probleme. Pui suflet in necazurile sale si cauti o solutie in locul lui.

Rac

Nu intotdeauna iubirea contine doar fluturasi si ingerasi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine si cu evenimente negative, ce nasc suferinte. Cam aceasta e atmosfera acestei zile si, de cate ori vine vorba de iubire, parca ai prefera sa nu existe… Riscul unui esec sentimental e mare, ori pentru ca te indragostesti de cine nu merita, ori pentru ca tu insuti esti gata sa dezamagesti un suflet care asteapta enorm de la tine. Ai grija cui iti oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporti cu persoana iubita, pentru ca esti gata-gata sa-i ranesti sufletul.

Leu

Esti cam ranchiunos desi nu e deloc genul tau sa porti pica pe cineva care ti-a facut candva o nedreptate, dar nu poti uita inca felul in care te-a tratat. Ai impresia ca la baza judecatii sale s-a aflat invidia acestuia pe reusitele tale, dar inainte de a lua masuri impotriva lui, incearca sa folosesti alte mijloace de convingere. Nu agresivitatea, nici contra-atacul si nicidecum ura nu sunt solutiile rezolvarii acestei dispute, ci stai un pic si gandeste-te ce l-a putut determina pe acesta sa te critice atat de dur. Poate are dreptate pe undeva!

Fecioara

Parca in interiorul tau s-ar afla un ceas care merge exact in ritmul de care ai tu nevoie in acest moment. Daca te grabesti, parca timpul se dilata si iti ajung perfect orele pe care le ai la dispozitie. Daca ai timp berechet, reusesti sa te organizezi in asa fel incat sa fii eficient si sa nu risipesti orele degeaba. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine se sincronizeaza toate, parca fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore si minute, incat toate se intampla la momentul cel mai potrivit. Daca ai putea mentine aceasta minunata organizare cat mai mult de acum incolo, lucrurile ar merge ca unse spre telul suprem, ca atare incearca sa te adaptezi acestui ritm de inaintare, fara s-o lungesti si fara sa intri in panica.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top