Connect with us
Horoscop 9 iunie 2016. Previziuni detaliate. Ce se intampla cu zodiile in ziua de joi. Ce au pregatit astrele pentru aceasta zi!

Știri

Horoscop zilnic 9 iunie 2016. Gemenii se confrunta cu o problema

Horoscop 9 iunie 2016. Ce au pregatit astrele pentru ziua de 9.06.2016!

Taurii stau de vorba cu persoana iubita si au un dialog placut si armonios, in timp ce Scorpionii sunt atrasi pe o pista falsa.

Berbec

Spune da schimbarilor, oricat de drastice, ba chiar riscante par! Tu esti un curajos din fire, nu te sperii atat de usor cand vezi ca se darama sub ochii tai tot edificiul, deci e chiar indicat sa razi totul si s-o iei de la capat. Esti in fata unei mari provocari, asa e, dar tie iti place. O accepti cu incredere ca va aduce apoi ceva mult mai bun. Esti constient ca uneori, ca sa creezi o lume mai buna trebuie mai intai s-o darami pe cea veche, si intr-un astfel de moment decisiv esti si tu. Nu te temi de schimbare, ci o accepti cu bratele deschise, asumandu-ti toate riscurile.

Taur

Stai de vorba cu persoana iubita si puneti tara la cale pentru perioada urmatoare. Aveti amandoi starea potrivita pentru a asculta cu atentie si de a exprima cu mai mult curaj ce aveti fiecare in minte, caci dialogul se desfasoara pe un teren echilibrat, armonios, pasnic, in care amandoi va aflati pe acelasi nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozitati mai vechi, probabil atmosfera fiind excelenta pentru a va asculta unul pe altul si cu inima. Pui mare pret pe sfatul si sustinerea partenerului.

Gemeni

Sfaturile cele mai bune nu vin de la altii, mai invatati, pentru ca si tu stii foarte bine ce ai de facut. Ai suficienta experienta de viata, ai trecut prin destule ca sa gasesti in interiorul tau cheia problemei de astazi. Poate nici nu e prima oara cand te confrunti cu ea, ca atare fa putina liniste in mintea si sufletul tau, pentru ca ele iti soptesc incotro e mai bine sa mergi. Intuitia e cel mai bun prieten, iar de data aceasta iti ofera solutii palpabile, nu doar simple avertismente. Inchei ziua cu problema rezolvata doar pentru ca ai ascultat intocmai ce te ghideaza vocea ta interioara.

Citeste si: Horoscop sentimental de vara, pentru cei singuri. Afla cum vei sta cu dragostea!

Rac

Daca ai norocul sa vezi azi un petic de cer senin, esti fericit. Tu esti meteodependent, astazi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasa. Daca nu ai parte de un pic de soare, esti si tu innourat toata ziua, in schimb daca soarele straluceste pe cerul tau, ochii iti sclipesc si chipul ti se lumineaza ca prin farmec. Parca ti-ai incarca bateriile direct de la soare, de aceea e bine sa te comporti ca floarea soarelui azi: unde vezi o raza, te intorci dupa ea, deci in nici un caz nu trage draperiile sa te ascunzi in umbra. Ai nevoie de atingerea calda a soarelui pentru a rade cu toata inima!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top