Connect with us
Horoscop zilnic 9 mai 2016. Balantele primesc afectiune

Știri

Horoscop zilnic 9 mai 2016. Balantele primesc afectiune

Balanta

Prietenia se mentine prin gesturi reciproce si sincere de devotament si afectiune. Apreciezi foarte mult emotia cu care te invaluie un prieten apropiat, si esti incantat ca ai norocul sa ai pe cineva atat de bun alaturi de tine. Ti-a demonstrat in repetate randuri cat de fidel iti este, cat de mult tine la tine si cate e capabil sa faca atunci cand ai nevoie de ajutorul sau. Sigur ca si tu esti in stare de aceleasi gesturi de altruism oricand are nevoie, iar azi a venit un astfel de moment sensibil cand ii poti oferi ceva la fel de frumos si de valoros in schimbul prieteniei sale sincere si puternice.

Scorpion

Ai alaturi un om a carui valoare o recunosti in felul tau, dar nu poti sa iti controlezi invidia care te cam macina atunci cand te compari cu el. Ti-e superior din anumite puncte de vedere si ai uneori tendinta de a-l critica decat sa-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia iti pune bete in roate si nu iti permite sa faci precum iti arata celalalt ca ar fi bine. Preferi sa i te opui cu orice pret, decat sa faci cum spune el ca ar fi mai bine, dar intr-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Horoscop zilnic 9 mai 2016

Sagetator

Ai mare noroc de persoana care iti apare astazi in cale cu indrumari intelepte, cu sfaturi utile, cu lectii excelente de viata. Ai enorm de invatat de la el, deci stai cu urechile palnie la tot ce-ti poate transmite, pentru ca joaca rol de mentor pentru tine. El iti poate da raspuns la zeci de intrebari, iti transmite exact informatia de care aveai nevoie, te poate ajuta sa faci lumina in mintea ta un pic dezordonata, deci asculta-i povetele cu respect si incredere, fara a te incapatana degeaba si fara a lasa orgoliile sa te conduca. Stie ce spune si-ti vrea numai binele!

Capricorn

Nu toate visele se implinesc, de aceea trebuie sa discerni clar, astazi, care sens merita urmat catre scopul tau cel mare. Sunt momente cand mai renunti la unele aspecte neimportante, cand mai schimbi din mers directia, cand mai faci si compromisuri. Vei vedea ca toate aceste sacrificii de pe parcurs au si ele rostul lor, chiar daca, pe moment, ai impresia ca tot tu esti cel care trece cu vederea, ca tot dai de la tine iar si iar. Nu le considera esecuri, ci e ca si cum, pentru ca balonul tu sa se inalte, mai arunci din sacii cu nisip. Asta faci si tu acum: arunci bagajele care nu-ti trebuie!

Varsator

Stresul devine coplesitor astazi incat te face sa reactionezi aiurea la diversele provocari care se ivesc in cale. Inainte de a lua decizii capitale, incearca sa te linistesti, ca sa nu iti exprimi ultimul cuvant intr-un moment de stres maxim. Ai putea regreta mai apoi ca nu ai gandit mai indelung, ca nu ai luat decizii in momente mai linistite, ci sub imperiul emotiilor negative de moment. Se poate vorbi de o criza, cand nervii te-ar putea face sa actionezi ciudat, agresiv, impulsiv, stricand totul peste noapte. Ia o pauza daca vezi ca esti prea agitat, pentru ca nu poti chibzui sau hotari corect la nervi.

Pesti

Perspectivele sunt foarte promitatoare privite din acest moment si vestile bune care sosesc din partea celor cu care te intalnesti astazi te motiveaza sa mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari asteptari, se contureaza tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult pana acolo. Ai in preajma ta colegi care cred in scopul tau cel mare si pot contribui si ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri si incurajari entuziaste.

Horoscop 9 mai 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top