Connect with us
Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019. Scorpionii, în lacrimi

Știri

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019. Scorpionii, în lacrimi

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019. Scorpionii au parte de scandaluri și lacrimi, Racii au succes în ce privește moștenirile și partajele, Vărsătorii iau decizia care le schimbă radical viața. Previziunile zilei pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Berbec

În ziele acestui weekend ar trebui sa te inconjori de prieteni. Sunt posibile intalniri agreabile, discutii profitabile si nu in ultimul rand poti afla informatii pretioase legate de serviciu sau de bani. Chiar dacă, în umbră pândește discordia, cu puțin efort și atenție vei reuși să rezolvi totul cu bine. Sunt momente decisive pentru unele relații, așa că dacă apar animozități între tine și persoanele din anturjaul apropiat, renunță la ele fără echivoc.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Taur

Weekend-ul acesta se pare ca te gaseste tot desfășurând activități de rutină. Fără să-ți dai seama fie îți continui nestingherit activitatea profesională, fie te ocupi de treburile cotidiene ale casei. Relaxează-te, selectează prioritățile și lasă-i și pe ceilalți să te ajute. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să-ți dozezi eforturile și chiar să te odihnești conștient. O discutie de taina cu cineva drag iti poate aduce lămuriri prețioase.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Gemeni

Sfarsitul acesta de saptamana este potrivit pentru dialogurile cu cei aflati in strainatate. Poti planifica diverse calatorii peste mari si tari, atat in scop turistic, cat si in scop profesional. Pe de alta parte sunt momente bune pentru a merge la un spectacol de teatru sau la un concert de muzica. Sufletul tau are nevoie de rafinare, iar arta si personajele ei sunt cele mai bune surse de inspiratie. Evita provocarile, vorbeste putin, direct si la obiect.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Rac

Ar trebui sa-ti indrepti atentia in acest week-end spre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a-ti plănui investiții și cheltuieli importante. Pe de alta parte, în functie de caz, ai spor si succes la dialogurile legate de banii si bunurile altora. Mostenirile sau partajele se pot lamuri. Detașează-te de materialitatea și materialismul vieții cotidiene și privește dincolo de aparențe. Esențele relațiilor și situațiilor în care ești implicat ți se vor revela ca prin minune.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Leu

Finalul acestei saptamani este bine să-l dedici relatiilor parteneriale. Organzeaza-ti treburile in asa fel, inca sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata. Acesta iti poate reprosa faptul ca in ultimul timp esti mult mai preocupat de prieteni, de nevoile tale sau de proiectele tale personale, neglijand astfel viata de cuplu. Pe undeva are dreptate. Se pot ivi discutii aprinse, insa foloseste-ti farmecul pentru a aplana situatia.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Fecioară

Sfărșitul acestei săptămâni îți aduce spor în treburile cotidiene. Totuși este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi prioritățile și să le permiți celorlalți să te ajute, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Pot apărea contradicții între ce dorești tu să faci sau cum dorești tu să se desfășoare activitățile comune cu ceilalți, însă adaptează-te situației. Sunt momente bune doar pentru rezolva treburi restante și pentru a te odihni.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Balanță

Weekend-ul acesta se anunta petreceri si timp suficient de a te ocupa de un hobby. O relatie sentimentala iti poate da batai de cap. Pentru altii, copiii vor necestia o atentie deosebita. Bine ar fi sa organizezi o petrecere surpriza si sa-i aduni pe toti cei dragi in jurul tau. Evita excesele și ține cont și de opiniile sau doleanțele celor dragi. Unii te pot provoca doar de dragul jocului și de a se amuza pe seama ta. Până la un punct, implică-te în acest joc.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Scorpion

Zilele acestui sfârșit de săptămână sunt rezervate familiei și treburilor gospodărești. Este nevoie să repari, să renovezi, să cureți, să cumperi sau să vinzi bunuri patrimoniale. Însă acum ar fi bine doar să plănuiești toate acestea împreună cu membrii familiei sau cu neamurile. Se conturează discuții aprinse în casă, cu toată lumea. Evită escaladarea conflictelor, deoarece se pot permanentiza, iar dramele, lacrimile vor fi la ordinea zilei.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Săgetător

Week-end-ul acesta se pare ca vei fi mai mult pe drumuri. Astrele te invita sa faci mici excursii in aer liber sau la rude. Se pot ivi neintelegeri cu prietenii apropiati, dar cu un strop de efort si diplomatie vei depasi totul cu bine. Va reveni in atentia ta si latura educativă, in sensul ca va trebui sa te gandesti la parcurgerea unor forme de imbogatire a bagajului de cunostinte necesar in domeniul profesional.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Capricorn

Banii si implicatiile lor sunt subiectele preferate la acest sfarsit de saptamana. Sunt momente bune pentru cumparaturile necesare traiului zilnic, pentru a face cadouri celor dragi, insa si tu la randul tau poti primi atentii deosebite, cand te astepti mai putin. Totusi, fereste-te de investitii extravagante. De retinut ca exista multa confuzie, iluzie si lucruri neintelese in toate tipurile de relații. Detaseaza-te de ceilalti si fii mai atent la nevoile sufletului tau.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Vărsător

Este probabil să decizi în aceste zile să te ocupi de acum încolo, mai mult de tine și de nevoilet ale reale. Relatiile cu ceilalti sunt aproape inexistente, asa incat nu forta nota si acorda-ti clipe de solitudine si refacere interioara. Plimbă-te în locurile preferate, lecturează o carte bună și fii alături numai de cei dragi și de încredere. Ceea ce decizi acum va avea repercusiuni pe tot restul vieții.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 27 aprilie 2019 Pești

Week-end-ul acesta esti greu de remarcat in peisajul vietii cotidiene, deoarece astrele pun un fel de umbra peste tine. Sunt zile bune pentru a-ti intoarce privirea si eforturile doar catre tine. Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante, dar nu lasa sa se vada asta. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele circulatiei sanguine, asa incat abordeaza un regim alimentar usor, eforturi fizice moderate si odihneste-te mai mult.

sursa: astrocafe

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top