Horoscopul runelor 20 – 26 ianuarie 2019, prezentat de către Mihai Voropchievici

Vlad Mirabela
19.01.2019
Horoscopul runelor 20 – 26 ianuarie 2019, prezentat de către Mihai Voropchievici

Horoscopul runelor 20 – 26 ianuarie 2019. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează. Iată care sunt zodiile favorizate în aceste zile, dar și pentru cine urmează o perioadă grea, pe toate planurile:

BERBEC: Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Vin lucruri bune în viața lor.

TAUR: E pus pe concert, dezvoltă atitudini de uragan, să își mobilizeze toate forțele, să susțină o mică bătălie. Să rămână calmi în aceste discuții.

GEMENI: Să își facă bagajele, se pot relaxa, pot face o escapadă, bagajele să fie pregătite la ușă. Pot merge la munte sau la mare, dacă au bani.

RAC: Primesc cadouri, ceva bani, un cadou minunat de la cineva special. Mai ales nativele zodiei pot primi un cadou special.

LEU: E pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. O săptămână de fericire, cu dragoste la cote înalte.

FECIOARĂ: E o săptămână de protecție divină totală, poate a deranjat pe cineva. Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină totală. Runa care a ieșit pentru ele este una de protecție împotriva forțelor malefice, a gândurilor rele și a deochiului.

BALANȚĂ: Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică bătălie. Toate nemulțumirile adunate vor ieși la iveală. Nu vă îngrijorați – totul se rezolvă.

SCORPION: Trebuie să scoată secretele la iveală. Rezolvă toate problemele din familie numai antrenând o discuție sinceră cu ceilalți membri. Să elucideze lucrurile.

SĂGETĂTOR: Să abordeze altfel problemele, să schimbe tactica, să umble la diplomație, să fie mai rău dacă e cazul, să schimbe tactica și câștigă.

CAPRICORN: Să își mobilizeze forțele și să acționeze, să nu aștepte să le pice din cer în aceste zile. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția.

VĂRSĂTOR: Se produce un salt calitativ în viața lor, pot câștiga la Loto, pot primi niște bani, pot cunoaște o mătușa Tamara.

PEȘTI: Să rămână în așteptarea unei schimbări calitative în viața lor. Doamne ajută și dă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *