Connect with us

Știri

Horoscopul runelor pentru 2019, prezentat de către Mihai Voropchievici

Horoscopul runelor pentru 2019. Horoscopul citit în rune de către numerologul Mihai Voropchievici anunță ce se va întâmpla cu Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești în anul 2019. Iată ce anunță runele pentru anul 2019, cine va avea un an fantastic, dar și cine va avea un an extrem de dificil.

Previziunile au fost realizate în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

BERBEC: Un an cu multe schimbări majore, care pot surveni de la o zi la alta, să fie mereu pregătiți și cu urechile ciulite. Lucrurile care vin asupra lor nu trebuie să treacă, să se planteze unde sunt oportunitățile. Schimbările sunt benefice și majore. Schimbări pe toate planurile.

TAUR: Mai molcom, anul viitor va tinde să forțeze șansa și norocul. Anul 2018 a fost mai anevoios, iar runa îi sfătuiește să aibă mai multă răbdare în 2019. Toate lucrurile bune vin la cei care știu să aștepte. Să nu se grăbească și să nu strice echilibrul din Univers. Lucrurile vin doar când trebuie să se întâmple.

GEMENI: Este un an extraordinar de benefic prin multe opțiuni. Se împlinesc multe lucruri. Să se mute din casă, să își construiască o casă, își pot cumpăra o locuință. Pot opta pentru o schimbare de job. Cum sunt buni în comunicare vor excela în a găsi ceva mult mai bun pentru ei. Veți acționa foarte favorabil în una din cele două lucruri, să știți ce să alegeți: casa sau o nouă slujbă.

RAC: Sunt tot anul în așteptarea unor schimbări, unor lucruri foarte interesante și acestea vin periodic. Este un an totalmente pentru Raci cu schimbări în toate domeniile. Sfatul este: fiți pregătiți să întâmpinați aceste schimbări și luați-le pe acelea care sunt mai benefice și amplificați-le.

LEU: Este un an fantastic de benefic în consolidarea poziției lui. Și în societate, și în familie, și acasă, și la serviciu. Trebuie să se împartă cam în patru direcții, să aibă toate opțiunile pregătite.

Pentru că la serviciu, poate să vină o ofertă nouă, să găsească o nouă colaborare, ceva mai bun. În familie, poate să se înmulțească familia, să mai vină un nepoțel sau un copil sau mă rog în funcție de vârsta respectivă pentru fiecare.

Dar în societate, în primul rând, Leul știe să strălucească. Și i se spune că anul ăsta trebuie să te preocupi mai mult de persoana ta, să arăți mai bine, să fii mai grozav și să te duci acolo unde îți e locul.

FECIOARĂ: E un an în care toate adevărurile pe care le-au omis vin asupra lor. De multe ori le vor marca viața dacă au făcut niște greșeli. Dacă sunt lucruri bune, vor fi schimbări benefice. Un an de plus și de minus.

BALANȚĂ:Sunt anunțate pentru perioada anului viitor că este un an de călătorii. Vor umbla de ici-colo, vor găsi de toate. Ce găsești într-o călătorie? Și hrană spirituală, dar la fel de bine te interesezi ca să găsești și o colaborare din toate punctele de vedere și financiar, și călătoriile astea aduc beneficii tuturor Balanțelor.

Deci condiția este să nu vă izolați, să stați închiși în casă, să nu veniți în contact cu ceilalți. Este un an de comunicare pentru toată lumea, folosiți pentru că și voi sunteți buni comunicatori, dar aveți grijă foarte multe din Balanțele care călătoresc în afară pot să înfiripeze o relație de dragoste, care ulterior se poate materializa, așa cum e scris și la Leu, într-o căsătorie reușită. Dacă nu vreți căsătorie, într-un an-trei există un flirt, o dragoste pasageră, o încercare.

SCORPION: Trebuie să își mobilizeze toate forțele. E un an de bătălie, de muncă, să rezolve tot ceea ce trebuie, să nu creeze dispute, să nu stea pe picior de război. Protecție divină asupra lor.

SĂGETĂTOR: Un an de bilanț intim. Sunt cu ei, se retrag și se analizează, să vadă cum să acționeze. Au forța divină alături de ei. Le călăuzește pașii, pentru a rezolva toate problemele.

CAPRICORN: Un an ceva mai greu, mai ales prima jumătate a anului. Să depună mai multă trudă, să aibă tărie și forță, să facă schimbări în ei și în comportamentul lor. Vor avea stări tensionare.

VĂRSĂTOR: Au un an de comunicare intensă. Mesaje, scrieri. Cei care se ocupă de mass-media vor fi în centrul atenției. Un an tumultuos și obositor.

PEȘTI: Un an de beneficii totale. Sunt iubiții și favorizații runelor. Vești bune, cadouri, bani. Nu au mai avut de mulți ani un an atât de benefic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top