Connect with us
Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Știri

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Balanță – Oana Hanganu . Şansa de a-ţi crește venitul sau de a profita de o oportunitate extraordinară ar putea fi a ta încă de la începutul săptămânii, chiar dacă Neptun retrograd este în Casa muncii şi a rutinei, ar fi o idee bună să investeşti în acest lucru. Cu unele discuții, povestea ar putea funcționa pentru tine ceas. 

Te poţi afla în lumina reflectoarelor, Soarele în Rac se pregăteşte să îţi intre în Casa carierei. Aceasta poate fi o șansă extraordinară să îţi dovedeşti și să îţi arăţi cele mai bune abilități. Într-adevăr, dacă îți joci corect cărțile, poți face progrese semnificative.

De asemenea, joi, 28 iunie, Venus face opoziție cu Marte pe axa divertismentului şi a petrecerii timpului liber şi ar putea reprezenta o atracție puternică pentru tine. Este o situație în care poți face un pas înainte şi chiar ar fi o idee bună să o faci. 

 Dacă te-a preocupat ceva în ultima vreme, ar trebui să primești răspunsul în curând. Aşteaptă-te ca viaţa ta sentimentală să ajungă la împlinirea visată. Când te vei gândi mai târziu, peste săptămână la asta, ai grijă să nu schimbi direcţia.

Aputere de convingere şi destul de mult noroc pentru persoană care încearcă să le schimbe pe toate!

Profesional, şi la tine adie a schimbare. Se încheie o lungă perioadă de întârzieri, de lucruri haotice și probleme tehnice. Poate doreşti să te eliberezi de stres și să începi ceva nou. Ar fi înțelept să aștepţi.

 tot posibilul pentru a-ţi reorganiza și simplifica munca și spațiul de lucru. Acordă atenție detaliilor și termină tot ce poți. Veți fi mai bine pregătit pentru oportunitățile care vor apărea imediat. Evită orice tendință de a exagera lucrurile.

Balanțele vor ști cum să gestionez banii

S-ar putea să te simți mai matur în ceea ce privește modul în care îţi gestionezi banii. 

Te-ar putea atrage investițiile riscante. În schimb, ai putea cumpăra acțiuni, obligațiuni sau alte instrumente financiare cu o perspectivă mai conservatoare, pe termen lung.

Aspectele arată că viața socială poate exploda brusc și în mod neașteptat prin diverse invitații. Încearcă să echilibrezi totul cu har.

Este un moment bun pentru a arunca o privire la ceea ce mănânci. De asemenea, gândeşte-te la orice considerente practice care te pot împiedica să urmezi un plan care să promovezez o sănătate bună.

Poate te gândeşti să schimbi modul de alimentaţie sau să arunci cărțile de bucate pline de rețete învechite care îngraşă. Alege rețetele care te vor ajuta să îţi menții greutatea și imaginea ideală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top