Connect with us
Hunedoara. Accident grav între Deva și Simeria, 4 persoane au murit

Știri

Hunedoara. Accident grav între Deva și Simeria, 4 persoane au murit

Accident grav între Deva și Simeria pe 16 iunie. Patru persoane au murit, în urma unui grav accident pe Autostrada A1 între Deva și Simeria.Numărul persoanelor decedate în accidentul de circulaţie care a avut loc sâmbătă dimineaţa pe autostrada A1 Deva-Simeria.

Potrivit ISU Hunedoara, bilanţul victimelor accidentului, toţi bărbaţi, a ajuns astfel la patru persoane decedate şi trei rănite.

Cei trei răniţi au vârstele de 26, 38 şi 52 de ani şi au fost preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva, aceştia suferind, conform primelor evaluări ale medicilor, traumatisme craniene, toracice, la mâini şi la picioare, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

„La faţa locului s-a intervenit cu cinci ambulanţe, dintre care un echipaj cu medic SAJ, două echipaje cu asistenţi, o maşină SMURD şi o maşină de intervenţie în caz de victime multiple”, a menţionat reprezentantul SAJ Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o maşină înmatriculată în judeţul Hunedoara care circula pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan înmatriculată în judeţul Timiş şi o autoutilitară înmatriculată în municipiul Bucureşti.

În urma impactului, trei persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, iar alte patru au fost rănite, dintre care una, care a decedat ulterior, a rămas încarcerată.

Traficul rutier pe autostrada A1, între Deva şi Simeria, a fost reluat sâmbătă, după aproape trei ore în care a fost blocat din cauza unui accident de circulaţie soldat cu patru persoane decedate şi trei răniţi, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citește și: Accident grav pe Valea Oltului. Microbuz lovit de un tir, ce s-a întâmplat cu pasagerii

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 70 de ani, din Petroşani, care a circulat cu autoturismul pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Timiş şi cu o autoutilitară înmatriculată în Bucureşti.

Citește și: Mureș. Accident în Sângeorgiu pe 14 iunie. Șase mașini au fost implicate

În urma impactului, patru bărbaţi care se aflau în autoturismul din Petroşani, au decedat. Alţi doi bărbaţi din autoturismul înmatriculat în Timiş şi un al treilea, aflat în autoutilitară, au fost răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva.

Tronsonul dintre Deva și Simeria a fost blocat pentru câteva ore

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului s-au deplasat şapte echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Este vorba despre cinci ambulanţe, între care două sunt de terapie intensivă, o autospecială de descarcerare grea şi o alta mixtă.

Pe durata acţiunilor de salvare şi a cercetărilor efectuate de poliţişti, traficul pe A1, pe tronsonul dintre Deva şi Simeria, a fost blocat, maşinile fiind dirijate pe DN7.

 

Foto: ISU Hunedoara

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top