Connect with us
Hunedoara: Opt persoane, între care patru copii, victimele unui accident de circulaţie pe DN7

Știri

Hunedoara: Opt persoane, între care patru copii, victimele unui accident de circulaţie pe DN7

Accident oribil în Hunedoara! Opt persoane, între care patru copii, au fost victimele unei tamponări dintre două autoturisme care a avut loc joi pe DN 7, între localităţile Leşnic şi Săcămaş, însă nu a fost nevoie ca răniţii să fie transportaţi la spital.

„Toate persoanele sunt conştiente, cooperante, prezintă mici escoriaţii şi contuzii, dar au refuzat transportul la spital. Minorii nu au probleme”, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Potrivit poliţiştilor, tamponarea este apreciată ca fiind fără victime şi nu a fost necesară întocmirea unui dosar penal.

Citește și: Accident în Balotești, pe DN 1 – Două persoane, rănite

Braşov: Circulaţie îngreunată pe DN 1A după ce o porţiune din carosabil s-a surpat

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate miercuri seara, pe DN 1A pe sensul de mers Cheia-Braşov, după ce o porţiune din carosabil s-a surpat, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin.

”Pe DN 1A la km 177+950 pe sensul de mers Cheia-Braşov s-a surpat carosabilul pe o porţiune de 0,5 m adâncime pe 2,5 m lungime. Echipajul rutier de la Săcele este la faţa locului şi asigură perimetrul. În zona respectivă se circulă alternativ pe un sens de mers. Se iau măsuri de fluidizare a traficului’‘, potrivit sursei citate

Mureş: Accident soldat cu cinci victime în localitatea Gorneşti

Un accident rutier, soldat cu cinci victime, a avut loc sâmbătă în localitatea mureşeană Gorneşti, după ce un autoturism a lovit un cap de pod.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Cristian Virag, a anunţat că la faţa locului au intervenit o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi o autospecială transport personal şi victime multiple. De asemenea, urmează să ajungă şi un elicopter, a precizat el.

Cele cinci victime, diagnosticate cod roşu, sunt încarcerate. Circulaţia pe DN 15 este blocată pe ambele sensuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top