I-a trimis tatălui său o fotografie cu ea dezbrăcată, din greșeală! Ce a putut să îi facă bărbatul, este un coșmar

O adolescentă din SUA a avut parte de un adevărat coşmar din cauza unei fotografii! Tânăra și-a făcut un selfie în care apărea complet dezbrăcată și apoi i-a trimis fotografia tatălui său.

Utilizatoarea de Twitter, @dearfashionn, a dezvăluit că fotografia cu ea complet dezbrăcată era dedicată tatălui ei. Bărbatul a avut parte de un adevărat șoc atunci când a primit imaginea cu fiica sa nud.

Adolescenta îl avea trecut în telefon pe iubitul ei cu numele „Dacquan”. În grabă însă, tânăra a apăsat pe numărul următoarei persoane din agendă: „Daddy”.

Nici nu este de mirare că tatăl a reacționat și i-a cerut socoteală fiicei sale. Bărbatul a început să îi trimită mai multe mesaje fetei, prin care îi cerea socoteala.

„Chiar ai vrut să-mi trimiţi asta? Răspunde la telefon ACUM! Vorbeşti serios? Asta faci tu când eşti la şcoală?!”, au fost mesajele tatălui furios.

Rușinată de ceea ce s-a întâmplat, aceasta a refuzat să îi răspundă tatălui său. A preferat să le spună prietenilor de pe Twitter pățania sa și să le ceară ajutorul. Mesajele fetei au fost redistribuite de peste 16.000 de ori.

Aceasta a hotărât să îl blocheze pe tatăl său, ca să nu se mai întâmple vreodată așa ceva. Și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, aceasta a văzut că în fața casei bunicilor săi reporteri.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Se trezea mereu obosită și nu își dădea seama exact de ce! A montat o cameră deasupra patului – Atunci a înțeles tot

O femeie care se trezea mereu obosită dimineața a decis să instaleze o cameră de supraveghere. A doua zi, a avut parte de o surpriză uriașă.

Nu este deloc un lucru ușor să ai un copil mic de crescut. Atunci când îți este lumea mai dragă, cel mic are chef de joacă, nu vrea să doarmă sau i s-a făcut brusc foame. Iar în privința somnului, mulți părinți duc seară de seară muncă de lămurire cu cei mici pentru a-i adormi.

O tânără a decis să monteze o cameră deasupra patului pentru a vedea toată lumea cum se desfășoară o noapte atunci când ești mamă a doi copii mici.

Iar imaginile vorbesc de la sine! În imaginile surprinse, se poate vedea cum cei mici se foiesc toată noaptea. La 1 noaptea, femeia îl primește în patul său și pe copilul mai mare. Nici nu este de mirare faptul că a doua zi mămica este epuizată.

Iată imaginile cu pricina:

CITEȘTE ȘI: Și-a parcat mașina lângă hotelul de la Băile Herculane unde era cazat. În câteva minute, cineva l-a chemat de urgență. Când a ridicat capota, a avut un șoc. Ce era acolo…
Și-a dus mașina la service și a uitat camera pornită. Ce descoperit când a văzut ce s-a filmat
S-au cunoscut după un accident de mașină și au făcut schimb de numere de telefon. Ce s-a întâmplat după 4 ani…

Acest articol a fost actualizat la: 2018-04-12T19:24:10+03:00 19:24

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More