Connect with us
O femeie traieste un adevarat cosmar dupa ce un presupus medic estetician i-a injectat ciment in fata. Uite cum arata acum!

Știri

I s-a injectat ciment in fata, iar acum arata infiorator FOTO. Cum s-a intamplat asa ceva

Rajee Narinesingh s-a nascut barbat, iar in anul 2005 a decis sa devina femeie, intrucat nu se simtea confortabil cu stilul de viata masculin. A inceput tratamente hormonale si si-a facut operatia de schimbare de sex. Dupa aceea, s-a gandit sa isi faca „ajustari” la chip, pentru a arata cat mai mult ca o femeie.

„Ultimul lucru pe care mi-l doream era sa arat ca un barbat in fusta. Voiam sa fiu o femeie frumoasa”, si-a justificat Rajee decizia de a-si face injectiile. A apelat la un medic din Florida, care i-ar fi cerut doar 100 de dolari pe sedinta. Esteticianul  nu era, insa, licentiat, si i-a injectat ciment in fata, alaturi de alte substante toxice, cum ar fi siliconul industrial.

La scurt timp dupa ce si-a facut injectiile, pentru Rajee a inceput cosmarul.  Au inceput sa ii creasca niste umflaturi sub stratul de piele, ca de ciment, ce au lasat-o aproape desfigurata. „La un moment dat a inceput sa imi curga sange amestecat cu puroi din fata”, a marturisit Rajee.

Citeste si: Incredibil ce au gasit medicii in gatul acestui barbat

Citeste si: A ramas insarcinata si nu a mers la medic. Dupa ce a nascut…

Aceasta a cerut ajutorul mai multor medici pentru a incerca sa isi salveze fata, insa multi au refuzat din cauza riscurilor foarte mari. Nervii, muschii si tesutul ar putea fi pentru totdeauna afectate de orice interventie chirurgicala.

Untitled design (12)

Spre norocul ei, Rajee a primit o sansa in cadrul unui reality show, iar mai multi medici vor incerca sa ii examineze chipul si sa o ajute. Momentan, ea primeste tratament cu steroizi pentru a impiedica umflaturile sa creasca.

Esteticianul care i-a injectat ciment in fata este acuzat de omor, dupa ce o alta pacienta a sa a  murit din cauza unei proceduri similare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top