Connect with us
Ialomița. O fetiță de 13 ani, posibil înecată în brațul Borcea

Știri

Ialomița. O fetiță de 13 ani, posibil înecată în brațul Borcea

Un echipaj de căutare-salvare de la Staţia de pompieri Feteşti şi unul de scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov au demarat miercuri după-amiază căutările unei minore în vârstă de aproximativ 13 ani. Aceasta este posibil să fie înecată în braţul Borcea al Dunării.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt Lăcrămiora Chirea, „deocamdată informaţiile sunt sumare”.

Un bărbat aflat pe malul apei a sunat în jurul orei 12,30 la apelul unic de urgenţă. Fetiţa a intrat cel mai probabil la scăldat şi a dispărut de la suprafaţa apei„, a declarat pentru AGERPRES Lăcrămioara Chirea.

Te-ar putea interesa și: Accident de circulație grav în Hunedoara. O gravidă a fost rănită

Cinci persoane, între care se află şi o femeie gravidă, au fost rănite miercuri într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 66 Haţeg-Petroşani, în afara localităţii Pui. Totul după ce şoferul unei autoutilitare a intrat parţial pe contrasens şi s-a tamponat cu un autoturism care circula regulamentar.

Citește și: Constanța: Un copil de 7 ani s-a înecat la plaja Modern. Cine e victima

„În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, de 52 şi 59 de ani, a doi bărbaţi în vârstă de 34 şi 47 de ani, pasageri în autoutilitară, şi a unei tinere de 28 de ani, pasageră în autoturism.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe, toţi răniţii fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Din primele investigaţii, femeia gravidă a suferit mai multe traumatisme, fără ca sarcina să fie afectată, Medicii au luat decizia să fie transferată cu un elicopter la un spital din Timişoara.

Accident de cirulație grav pe un drum județean din Hunedoara

Informațiile au fost făcute publice de purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Celelalte patru persoane au fost diagnosticate cu diverse traumatisme la mâini, picioare şi torace.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top