Connect with us
Iași: Accident la Lețcani. Trei oameni au murit după coliziunea a trei mașini

Știri

Iași: Accident la Lețcani. Trei oameni au murit după coliziunea a trei mașini

Un grav accident rutier a avut loc la ieșirea din localitatea Lețcani, județul Iași. Trei oameni au murit după ce o mașină a depășit linia continuă și s-a izbit de alte două mașini care veneau din sens opus.

Incidentul rutier a avut loc pe drunul European E 58 (DN 28), între localitățile ieșene Lețcani și Podu Iloaiei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, şoferul unui autoturism Ford a depăşit linia continuă şi s-a ciocnit violent cu un autoturism Mercedes, apoi a lovit un Audi.

Cei trei pasageri aflaţi în autoturismul Ford, doi bărbaţi şi o femeie, au murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din maşina în care se aflau cele trei persoane care au murit, s-au împrăştiat pe o rază de zeci de metri.

Poliţiştii au stabilit că şoferii maşinilor Mercedes şi Audi nu consumaseră alcool.

Martorii susțin că șoferul mașinii care a provocat accidentul circula cu viteză mare și că este posibil ca acesta să fi adormit la volan.

În zonă circulația a fost blocată timp de zece minute, apoi traficul rutier a fost reluat pe un fir, până când cercetările la fața locului au fost finalizate.

Copiii răniți în accidentul din Dărmănești sunt în stare bună

Copiii care au fost transportaţi la spital în urma accidentului de duminică seara, de pe DN 2, sunt în stare bună, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul comunei Dărmăneşti, Dan Chidoveţ.

Potrivit sursei citate, copiii au ajuns la cabana din Călineşti, unde a fost cazat grupul de turişti din Belarus, şi aşteaptă un alt autocar care să-i transporte spre destinaţia lor, în Bulgaria.

„Toţi copiii sunt bine. Am mai dus doi copii azi-noapte la spital, că nu se simţeau bine. Unul avea ceva la un genunchi, altul la o ureche. I-am adus pe toţi la cabană şi pe cei 16 transportaţi iniţial de ambulanţe.

Sunt înghesuiţi aici, dar sunt bine. Le-am adus mâncare şi azi-noapte şi dimineaţă şi aşteaptă autocarul din Belarus. Face 14 ore. Cred că pe la prânz pleacă spre Bulgaria”, a spus Chidoveţ.

Un număr de 18 copii şi un adult au fost transportaţi la spital în urma accidentului produs duminică seara, pe DN2, pe raza localităţii Dărmăneşti.

Citește și: Suceava: Accident în Dărmăneşti, cu un autocar plin cu copii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top